Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Különleges versenylehetőségek várják szeptemberben a kutyás futókat

Különleges versenylehetőségek várják szeptemberben a kutyás futókat
Facebook
Twitter
Pinterest
Újabb kihívásokkal és az egyre keményebb akadályokkal várjuk a kutyás futókat szeptemberben. 2-án a Hard Dog Race versenyek megszokott helyszínén, Piliscséven lesz egy, az eddigieknél keményebb futam, majd 23-án Lengyelországban rendezzük meg az első külföldi HDR-t.

A szeptember 2-i HDR Wild-on duplázzuk a tétet: 12 kilométeren 22 akadályt kell teljesíteniük a versenyzőknek. „Ehhez a távhoz már mindenképpen szükséges a rendszeres edzés, bár az akadályok továbbra sem kívánnak különleges képességeket. Viszont a jó erőnlét mindenképpen feltétel. Nagyon fontos, hogy a versenyzők mérjék fel saját és kutyájuk teljesítőképességét, és tervszerű felkészülés után álljanak a rajthoz.” – figyelmeztet Púza András, a verseny ötletgazdája.

Kép
forrás: Hadnagy Tünde (CyberCat Photo)

Ebben ad segítséget a Kutyakemény blogon megjelent A vadon szava, avagy mi vár rád a HDR Wild-on című írásunk.

A kutya-ember párosok és 6 fős csapatok már június közepe óta nevezhetnek, melyet érdemes minél előbbre ütemezni, hiszen augusztus 14-ig még jelentős kedvezmények érhetők el.

Azoknak, akik még mindig csak ismerkedni szeretnének a kutyás akadálypályás futás világával, azoknak a HDR Base Lengyelországot ajánljuk, mely a belépő szint a HDR versenyekhez. Itt felmérhetik, hogy mennyire bírják a vizes, saras, lejtős, csúszós akadályokat. Hiszen a 450 kilométerre lévő Dąbrowa górniczai MXDG Motocross pályát el lehet érni egy korai indulással.

Akik már kipróbálták a Base-t, azok számára nem lesz teljesen új a 6 kilométeres, 16 akadályos pálya, persze más terepen, más feladatokkal. A már rutinos HDR versenyzőknek ez jó lehetőség arra, hogy megtudják, mennyit fejlődtek egy negyedév alatt.

Az őszi versenyeken is számíthattok támogatóink – a Gallica, a Zoetis, Hill’s, Julius-K9, SINB Kennel – által biztosított értékes ajándékokra és érdekes programokra.

Hat láb, két szív, egy büszkeség

További információ: www.harddograce.hu

Tovább olvasok

Videók