Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Anyák-napjára lepd meg anyukádat egy közös futással!

aldi noifutogala futas anyaknapja meglepetes ajandek
Facebook
Twitter
Pinterest
Pár nap alatt elhervadó virág mellé ajándékozz édesanyádnak egy életre szóló élményt, és nevezzetek be egy közös futóversenyre.

Gondoltál már arra, milyen lenne édesanyáddal együtt, kézen fogva befutni egy futóversenyen céljában? Abban biztos lehetsz, hogy életre szóló, maradandó emlék, és egy olyan közös élmény, ami sokkal több ér egy doboz édességnél, vagy egy virágcsokornál.

Idén, június 4-én kerül megrendezésre a Népligetben a 28. Aldi Női Futógála, ahol több féle távból is lehet választani, sőt, ha futásra bármilyen, akár egészségügyi okokból kifolyólag nincs lehetőségetek, akkor a sétára is benevezhettek.

Kép
forrás: futanet.hu

A 28. Aldi Női Futógála rajt- és célterületének a Népliget ad otthont, így kellemes környezetben, biztonságos, zárt pályán gyűjthetitek közösen a kilométereket édesanyáddal. Már 1 kilométeres távtól kezdve a 2,5 km-en át a 10 km-ig választhattok távokat, de lehetőségetek van váltóban is elindulni, de akár több távot is egyszerre teljesíteni. Így igazán eseménydús napban lehet részetek június 4-én, vasárnap.

„Anyaként sorsközösséget alkotunk“ - Fókuszban a futó anyukák
„Anyaként sorsközösséget alkotunk“ - Fókuszban a futó anyukák „Anyaként sorsközösséget alkotunk“ - Fókuszban a futó anyukák

További részletekért és információkért látogass el a 28. Aldi Női Futógála weboldalára, ahol még mindig lehetőséged van nevezni, így épp időben be tudod biztosítani a szuper meglepetést Anyák-napja alkalmából!

Galéria / 8 kép

Marathon du Medoc - borozós francia futóverseny

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók