Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Így telt a vb harmadik napja a magyar versenyzőknek

takacs boglarka
Facebook
Twitter
Pinterest
Ma zajlik a budapesti atlétikai világbajnokság negyedik napja, és nem kevés izgalomra számíthatunk, de már eddig is nagyon szuper teljesítményeket értek el a magyar atléták.

A vb harmadik napján, hétfőn vehette át bronzérmét Halász Bence kalapácsvető, és hatalmas ováció fogadta a sportolót. Bence a 2023-as vb első magyar atlétája, aki dobogóra állhatott, de reméljük, követi még más is!

Klekner Hanga rúdugró is elégedett lehet a teljesítményével, hiszen megjavította egyéni rekordját és 4 és fél méterig jutott. Ezzel a magassággal már az EB-szintet is megugrotta, így már azon sem kell izgulnia, hogy oda kijut-e.

Takács Boglárka a selejtezőben teljesített elképesztő futása után is erőset futott, 11.26-tal ért célba, de sajnos nem jutott tovább. Nem volt elégedett, a nyilatkozata szerint nem tudta itt kihozni magából a maximumot, viszont ő is beszámolt arról, mennyire csodálatos a magyar közönség előtt versenyezni.

Molnár Janka pedig sajnos nem jutott tovább 400 gáton, 56.21-es idejével nem volt elégedett, sőt csalódottan nyilatkozott, de nem lehet oka panaszra, hiszen nagyon szép teljesítményt nyújtott a világ legjobb mezőnyében!

Gratulálunk mindenkinek!

Tovább olvasok

Videók

Kép

3 szűrővizsgálat, amire minden évben menj el, ha aktív életmódot folytatsz

Hobbi sportolóként nyilvánvalóan figyelsz a megfelelő mennyiségű pihenésre, a testi-lelki egyensúlyra, egészségesen táplálkozol, és rendszeresen mozogsz legyen az futás, kerékpározás, úszás, vagy épp valamilyen fitnesz tevékenység. Azonban mennyire vagy tudatos a megelőzést illetően?

Kép

Edzés, táplálkozás, pihenés és a menstruáció: hogyan tudsz a ciklusod rabságából jól kijönni?

Érezted már azt, hogy szervezeted hormonális változásai által kiszolgáltatottá válsz rendszeresen? Nem vagy egyedül, de segítünk hogy ne így legyen!

Kép

Futócipőteszt: Itt a New Balance FreshFoam X 1080v13, a márka eddigi legpárnázottabb modellje!

Októberben dobta piacra a New Balance a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at, amiről most a New Balance Run Club két edzője, Prisznyák Gyula és Tamás Máté mondja el a tapasztalatait!

Kép

Csatlakozz a Runner's World sportkutatásához, és vegyél részt nyereményjátékunkon!

Kedves Futótársunk! A nyereményjátékunk sorsolása már lezárult, azonban a garantált ajándékod továbbra is átveheted a kérdőív kitöltése után!

Kép

5 fontos tanács, amit fogadj meg, mielőtt elindulsz futni az esőben

Futóként szinte elkerülhetetlen, hogy esőben is fuss, még akkor is, ha nagyon nincs ínyedre. Pedig érdemes néha direkt esős időben is elindulni, még akár akkor is, ha amúgy nem terveztél futni aznap, mivel így is szoktatod magad az esős futásokhoz. Hogy miért fontos ez? Azért, mert lehet, hogy életed egyik legfontosabb versenyén végig szakadó esőben kell majd futnod…

Kép

3 ok, amiért érdemes futás után (is) kávézni

Amennyiben te is a kávéimádók táborát erősíted, és el sem tudod képzelni a reggeleidet kávé nélkül, úgy szuper hírünk van! Kávézni igenis ér, ráadásul nem csak futás előtt, hanem testmozgás után is bizonyítottan egészségesnek számít egy bögre forró fekete!