Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Lélek

Keresed még mindig a motiváció mozgatórugóit? Válaszolj e két kérdésre, és közelebb kerülsz hozzá!

Mi futók, sokfélék vagyunk! Egy dolog azonban biztosan közös bennünk, valami oka van annak, hogy futunk!

2023. január 12.

Kép
Edzés

Mi történik, amikor 210 kilogramm nekifeszül 210 kilométernek, avagy Ultrabalaton párban Nagy Péter és Zelcsényi Miklós előadásában

Ha valakikről, talán róluk kevésbé gondolta volna a hazai futótársadalom, hogy párba állnak és Ultrabalatont futnak jövő májusban. Még talán önmaguk számára is meglepő volt az ötlet, ami lehet, hogy poénból született, de nagyon is komolyra fordult.

2022. december 9.

Kép
Egészség

Egyszerű stratégiák, amikkel megtartható a fogyást követően elért ideális testsúly

Sok idődbe és munkádba telt, míg elérted a vágyott testsúlyt? Gratulálunk ehhez, mert valóban nagy dolgot vittél véghez, ám jó, ha előre felkészülsz arra is, hogyan tartsd meg a súlyodat, hiszen nem feltétlenül egyszerű az sem.

2022. november 23.

Kép
Egészség

Hogyan válj egészségesebbé? A következő 7 pontos ellenőrzőlista ebben segít!

Az életmódváltás első lépéseit megtenni nem olyan egyszerű, mert ilyenkor általában több szokásrendhez is hozzá kell nyúlni. Abban segítünk, hogy lásd, melyek azok, amiken érdemes elindulni.

2022. április 5.

Kép
Kezdők

Egy rövid, lassú kocogás is több, mint a semmi!

Azért, hogy életmódot válts, a meglévő szokásaid, étrended, sőt a genetikád ellen kell, hogy dolgozz. Mindez nagyon nem könnyű feladat és biztos, hogy lesznek kifogások, kisiklások, visszalépések a régi életmód irányába.

2022. április 3.

Kép
Promóció

Kezdd az új évet sportosan, motiváltan!

Szeretnél többet edzeni, mozogni idén? Adunk hozzá néhány hasznos tanácsot!

2022. január 17.

Kép
Edzés

"Sokan ott rontják el, hogy szégyellik az egykori önmagukat és átcsap az egész egy teljesítménykényszeres célhajhászattá" - interjú Moós Gergővel

Moós Gergelyt Dagadt Köcsögként ismerte meg a hazai futóélet, mára a sport a hivatása lett, és célja másoknak is segíteni egészségesebb, aktívabb életet élni.

2021. március 8.

Kép
Fuss & Fogyj

Fogyni vágyók leggyakoribb hibái, amiktől híznak

Annyian küzdünk nap mint nap a mérleggel, a kalóriaszámláló alkalmazásokkal, a bevásárlólistáinkkal, az időbeosztásunkkal és főleg az akaraterőnkkel – nem csoda, hogy egy-két dolgot még mi is benézünk, ami miatt a fogyásra tett kísérleteink visszafelé sülnek el.

2020. január 10.

Kép
Edzés

„Olyan, hogy nincs kedvem futni, szinte sosincs” – Horváth Renivel, az idei Korinthosz női győztesével beszélgettünk

Horváth Reni nevére a Korinthosz után figyelhettünk fel jobban, miután első lett a női mezőnyben a 160 km-es távon. A fiatal, 32 éves futó pályafutása nem is oly régmúltú, ráadásul hamar csöppent bele az ultratávok izgalmas világába.

2019. november 25.

Kép
Kezdők

5 életmód tipp, hogy jobban menjen a futás

Szeretnél még többet vagy még gyorsabban futni? Íme néhány hasznos életmód tipp, amelyek betartásával tényleg még jobbakat futhatsz!

2018. szeptember 17.

Kép
Fuss & Fogyj

Hiába fogyókúrázol, nem látszik az eredmény? 4 furcsa dolog, ami hízáshoz vezet

Ha a mérleg nyelvén nem látod a sok befektett munka és az egészséges táplálkozás eredményét, akkor előfordulhat, hogy hormonális probléma, gyógyszerek mellékhatása, vagy más, kevésbé nyilvánvaló dolog áll a háttérben.

2018. június 12.

Kép
Fuss & Fogyj

Stagnál a fogyásod? Ezekkel a változtatásokkal új erőre kaphatsz!

Az egészséges szokások bevezetésével az első néhány kilótól viszonylag egyszerűen meg lehet szabadulni. Idővel viszont a mérleg nyelve nem mozdul, bármit is csinálsz. Miért van ez?

2018. február 20.

Kép
Fuss & Fogyj

8 dolog, ami minden nő fejében megfordul, aki diétázik

Az újévi fogadalmak betartása elég nehéz lehet, különösen ilyenkor, amikor a pocsék időben legszívesebben egész nap csak aludnál. Így viszont nem fogod látni az életmódváltás eredményét...

2018. január 23.

Kép
Fuss & Fogyj

Egyszerű, szórakoztató és hatékony motivációs trükkök fogyókúrázóknak

Tény, hogy az életmódváltásba hamar bele lehet unni.

2018. január 17.

Kép
Fuss & Fogyj

Ez a tényező a sikeres fogyás egyik alappillére

A legtöbb fogyókúrás tanács lényegét egyszerűen össze lehet foglalni: "egyél kevesebbet, mozogj többet!" Ezek természetesen fontosak, azonban sokan hajlamosak megfeledkezni egy szintén nagyon lényeges harmadik pillérről.

2018. január 12.

Kép
Fuss & Fogyj

Ezekkel a szokásokkal szabotálhatod a fogyásod! Számolj le velük!

Nem kell drámaian megváltoztatnod az életedet!

2017. október 20.

Kép

Spórolj időt, pénzt és kalóriát: 19 meal prepping tipp nem csak diétázóknak

Jó, ha tudod, hogyan tárolhatod minél tovább a banánt, a főtt tésztát vagy a darált húst. Próbáld ki ezeket a meal prepping módszereket vasárnap és aztán láss csodát, milyen kevés idő kell a főzéshez egész héten!

Kép

24 egészséges meal prep fotó, amitől biztos, hogy kedved támad otthon kaját csinálni!

Ha szeretnéd átvenni az irányítást a fogyókúrád felett, mindenképp figyelned kell arra, mit eszel. Ekkor jön szóba meal prep.

Kép

Soha nem késő! Ennek a nőnek 50 évesen, napi 10 perc odafigyeléssel lett lapos a hasa

Évekig tartó jojódiétázás után Lisa most végre megtalálta a módját, amivel nem csak le tudott adni több, mint hat kilót, de meg is tudta tartani az új alakját.

Kép
Lélek

Az életmódváltás 5 érzelmi fázisa

A fogyúkúra nem vicc. Mindig rengeteg változással, lemondással jár és mindenkire másképp hat. Ha életmódváltásba kezdesz, az is biztos, hogy kissé érzékenyebb leszel a megszokottnál.

2017. január 24.