Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Hírek

Courtney Dauwalter és Jim Walmsley nyerték az idei UTMB-t

Courtney domináns volt ezúttal is a női mezőnyben, Jim pedig végre learathatta hosszú évek kemény munkájának és tapasztalatainak gyümölcsét.

2023. szeptember 3.

Kép
Hírek

Csillag Eszter harmadik lett a Western States 100 mérföldes verseny

A Western States a világ legrégebbi 100 mérföldes terepversenye, mezőnye mindig nagyon erősnek mondható, ennek megfelelően elképesztő eredmények születtek idén!

2023. június 25.

Kép
Edzés

5 tipp kezdő terepfutóknak Courtney Dauwaltertől

A terepfutás népszerűsége évről évre egyre növekszik, a tavasz pedig ragyogó alkalom arra, hogy te is kipróbáld magad az erdő, ha még nem tetted. Ha kezdő vagy terepen, fogadd meg a rutinos ultrafutó tippjeit, és garantáltan magával ragad majd az ösvények varázsa.

2023. március 15.

Kép
Hírek

Courtney Dauwalter új pályacsúccsal aratott főlényes győzelmet a Transgrancanarián

Az amerikai ultrafutónő ismét igazolta különleges tehetségét és rendkívüli szívósságát a kemény terepultrák világában. A spanyolországi Kanári-szigeteken megrendezett Transgrancanaria leghosszabb távján, a 128 km hosszú, 7000 méter szintemelkedést tartalmazó Classic versenyszámban elsőként ért célba a női mezőnyben.

2023. február 27.

Kép
Hírek

A 2022-es Hardrock 100 a rekordok versenye volt: Courtney Dauwalter női, Kilian Jornet férfi pályacsúcsot futott

A Hardrock 100 július 15-én, pénteken reggel hatkor vette kezdetét, a szintidő helyi idő szerint ma reggel 6 órakor ér véget. A hagyományosan 100 mérföldes verseny hossza idén 102,5, amit ezúttal az óramutató járásával megegyező irányban kellett teljesíteni.

2022. július 17.

Kép
Hírek

Francois D’Haene négyszeres UTMB győztes!

Mindezt hat héttel a Hardrock 100-on elért, új pályacsúcsot jelentő győzelme után érte el!

2021. augusztus 28.