Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Kezdők

Véget ért a felkészülés, hétvégén verseny!

Közel három hónapon át tartó kemény munka után, a hétvégén végre rajthoz állhatnak a Night Run Luxuskivitelben játékunk nyertesei, Harmati Gréti és Hasilló Norbi.

2023. augusztus 30.

Kép
Hírek

A triatlon különleges világa - beszélgetés Hegedűs Ákos ultrafutóval a Swissman Xtreme-ről

A triatlon leghosszabb távjának leküzdése már önmagában is hatalmas teljesítmény, 3800 méter úszás, 180 km kerékpározás után lefutni egy maratoni távot bizony nem kis dolog, ám még ez a kihívás is fokozható.

2023. augusztus 25.

Kép
Edzés

Milyen keresztedzést javasolnak a szakértők a félmaratoni felkészülés alatt?

Már tényleg csak néhány szűk hét választja el a Budapest Night Run Luxuskivitelben játékunk két nyertesét a startvonaltól. Mindketten nagyon készülnek a versenyre, a futóedzések mellett pedig nem maradhatnak el más típusú mozgások sem. Cikksorozatunk következő részében arról lesz szó, hogy az edzők milyen keresztedzéseket javasolnak a félmaratoni felkészülés mellé.

2023. augusztus 14.

Kép
Hírek

Lubics Szilvi vallomásával fontos üzenetre hívja fel mindenki figyelmét!

Hazánk egyik legeredményesebb ultrafutója a közösségi média felületein osztotta meg egy őszinte posztban, hogy nemrég egy rosszindulatú rákos megbetegedéssel diagnosztizálták, ám ő a sajnálat helyett inkább csak azt kéri, hogy mindenki jobban figyeljen magára, és járjon rendszeresen szűrővizsgálatokra.

2023. augusztus 3.

Kép
Kezdők

Kétnaponta 5 km futás is elég a boldogsághoz - egy 5 kilométeres futó vallomása

Nem kell mindenkinek versenyekre készülni, félmaratonokat, maratonokat futni, vagy épp ultrázni. Egy 5 kilométeres futó is lehet boldog futó!

2023. augusztus 3.

Kép
Egészség

Ezért legyen a napszemüveg nyáron alapvető futókiegészítő

A szem közvetlen napfénytől való védelme nem csak a strandon nagyon fontos nyáron, hanem sportolás közben is. Máris megtudhatod, miért?

2023. augusztus 2.

Kép
Edzés

"El kellett hinnem magamról, hogy képes vagyok a győzelemre!" - interjú Mihalik Norberttel, az Ultrabalaton új pályacsúcstartójával

A győzelem és a pályacsúcs (16:27:54) ellenére sem tartja hibátlan versenynek az idei Ultrabalatont Mihalik Norbert, akit maximalizmusa és a számok iránti lelkesedése is ösztönöz arra, hogy minél eredményesebb futó váljon belőle. Az elért eredménynek nagyon örül, de nem bízza el magát, csak csendben élvezi a sikert, amit csapatmunkaként értékel, és a segítői mellett az edzőjének is nagyon hálás.

2023. május 22.

Kép
Edzés

Magashegyi túrákkal folytatódott játékunk nyerteseinek felkészülése

Négynapos, horvátországi edzőtáborban töltötte április utolsó hétvégéjét a Terepfutás luxuskivitelben játék két győztese, Szabó Vivien és Bacsa Domink, ahol a hajnali közös terepfutás után egész napos túrákkal készültek a Salomon Running Team Hungary csapatával a közelgő UTH-ra

2023. május 2.

Kép
Táplálkozás

Tartsd be ezt a 3 szabályt az edzéseidben, ha méregtelenítő kúrát tartasz

Ha a tavaszi időszakban te is szívesen tartasz egy hosszabb, vagy rövidebb tisztító kúrát méregtelenítési célból, akkor azért arra is figyelj, hogy ez miként befolyásolja az edzésmunkát és a futásokat.

2023. április 24.

Kép
Egészség

A futás nekem igazi áldás - egy epilepsziás futó vallomása

A mexikói Jessica Carranza-Pino 2017-ben, a bátyja tragikus elvesztését követően kezdett futni gyászfeldolgozási célból. A futást akkor sem hagyta abba, amikor epilepsziás lett, örökbefogadott egy kutyát, akinél később, szintén diagnosztizálták a betegséget. Ők ketten ennek ellenére azóta elválaszthatatlan futótársak, és minden nap együtt futnak.

2023. április 23.

Kép
Kezdők

"Szuper érzés, hogy egy ilyen közösség része lehetek" - A Terepfutás luxuskivitelben női győztese, Szabó Vivien tapasztalatai az első hónap után

Javában pörög az élet játékunk nyertesei számára. Múlt héten Bacsa Dominik osztotta meg első tapasztalatait az edzésekkel kapcsolatos kezdeti időszakról, most pedig elérkezett az idő, hogy a női versenyző, Szabó Vivien is beszámoljon a felkszülés első lépéseiről.

2023. április 20.

Kép
Táplálkozás

Frissíteni is meg kell tanulni - ezt már a Terepfutás luxuskivitelben játék nyertesei is tudják!

A tökéletes versenyfelkészüléshez nélkülözhetetlen a jól felépített frissítési rutin kialakítása. Erről beszélgettünk Tóth Rolanddal a Simple Sport tulajdonosával. A Terepfutás luxuskivitelben játékunk két győztese ugyanis nem marad energia nélkül a Squeezy Magyarországnak köszönhetően.

2023. április 18.

Kép
Kezdők

Elképesztően nagy kaland ez a pár hét - Bacsa Dominik beszámolója az UTH-ra történő felkészülés első időszakáról

A Terepfutás luxuskivitelben játékunk férfi győztese, Bacsa Dominik túrablogger számol be a Salomon Ultra-Trail Hungary Twin Peaks távjára vezető útjának első heteiről.

2023. április 14.

Kép
Táplálkozás

A 3 legegyszerűbb tavaszi leves futás utánra

A hosszú futások után egy tál finom levesnél kevés jobban eső étel létezik. Ráadásul, ha már átléptünk az igazi tavaszba, akkor a leveseknek sem kell mindig feltétlenül forrónak lenni. Nézzük mik a kedvenc tavaszi leveseink, melyek mindig jól jönnek futás után!

2023. április 6.

Kép
Edzés

Mostanában nagyon fáj a vállad futás közben? 9 dolog, ami ezt okozhatja

Szakértők tanácsai következnek ennek a nagyon bosszantó problémának az enyhítésére, a megelőzésére és a kezelésére.

2020. szeptember 29.

Kép
Edzés

5 tipp, hogy mindig legyen időd futni

Úgy érzed, hogy nem marad időd az edzésre? Próbáld ki a következő tippeket.

2018. augusztus 9.