Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Kezdők

Véget ért a Night Run Luxuskivitelben - mindkét versenyző sikeresen teljesítette a félmaratont

A Salomon Magyarországgal közösen tavasszal életre hívott nagy sikerű Terepfutás Luxuskivitelben játékunk - amelyben Szabó Vivien és Bacsa Dominik nyert felkészítést a Salomon Ultra-Trail Hungary általuk kiválasztott távjaira - a nyáron aszfalton folytatódott. A Night Run Budapest félmaratoni távjára Harmati Gréti és Hasilló Norbert nyertek ingyenes nevezést, teljes felszerelést és szakmai felkészítést Markocsán Sándor és Zarándy András futóedzők iránymutatása mellett.

2023. szeptember 13.

Kép
Kezdők

Véget ért a felkészülés, hétvégén verseny!

Közel három hónapon át tartó kemény munka után, a hétvégén végre rajthoz állhatnak a Night Run Luxuskivitelben játékunk nyertesei, Harmati Gréti és Hasilló Norbi.

2023. augusztus 30.

Kép
Promóció

Vigyázz, kész, Generali Night Run – Búcsúztassuk együtt a nyarat a fővárosi éjszakában!

Hamarosan vége a nyári grillpartiknak, a nyaralás, fesztiválozás miatt elmaradt edzéseknek, és visszarázódhatunk a „mindennapokba”. Az idén tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Generali Night Runnál keresve sem találhatsz idén jobb lehetőséget a nyár elbúcsúztatására!

2023. augusztus 16.

Kép
Kezdők

Dübörög a nyári szünet, csak nem a felkészülésben

A Night Run Luxuskivitelben játékunk nyertesei, Harmati Gréti és Hasilló Norbi számára megkezdődött a kemény munka a szeptember első hétvégéjén megrendezésre kerülő Night Run Budapest futóversenyére, ahol mind a ketten a félmaratoni távon indulnak. Gréti egyéni csúcsért, Norbi pedig az első félmaratonjáért áll majd rajthoz a Várkert Bazárban.

2023. július 7.

Kép
Hírek

Night Run luxuskivitelben - bemutatkoznak játékunk nyertesei

Harmati Gréti és Hasilló Norbert lett az a két szerencsés fiatal futó, akik luxuskivitelben készülhetnek a Generali Night Run Budapestre. Ismerjétek meg őket!

2023. június 28.

Kép
Promóció

Generali Night Run Budapest

Szombaton Budapest szívében került megrendezésre immáron 8. alkalommal, a Generali Night Run Budapest. A Várkert bazárban felállított versenyközpont, idén is különleges élmény nyújtott a résztvevőknek. Az amatőr futóktól kezdve, egészen a bevállalósabb félmaratoni távot futókig, mindenki élvezhette az éjszaka, gyönyörűen kivilágított Duna part szépségeit. A Parlamenttől kezdve, az Erzsébet híd, Lánchíd és nem utolsó sorban a Budai vár látványa nyújtott lehengerlő élményt az éjszaka folyamán.

2021. augusztus 4.