Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Megjelent

Itt a Runner’s World Junior Bookazine – hogyan nevelj boldog és aktív felnőttet a gyerekeidből?

Már kapható legújabb tematikus kiadványunk, melynek fókuszában a gyereksport áll! Olvasd el főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlóját:

2023. október 10.

Kép
Megjelent

Megjelent a Runner’s World Junior Bookazine – 50 oldalas atlétika vb melléklettel!

Már kapható legújabb tematikus kiadványunk, melynek fókuszában a gyereksport és a budapesti atlétikai világbajnokság van! Olvasd el főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlóját:

2023. július 19.

Kép
Runner's World

Hogyan neveld természetkedvelő felnőtté a gyerekedet?

Már babakorban elkezdheted a zöld élethez szoktatást.

2020. február 24.

Kép
Egészség

Fussanak a gyerekek is!

Az apró gyerekek megállíthatatlanok és fáradhatatlanok. Az első lépéseik után a futás válik az alapvető helyváltoztatási formájukká. Sokat tehetünk azért, hogy ne nőjék ki túl hamar ezt az adottságot, és később is örömüket leljék a futásban.

2019. március 19.

Kép
Edzés

6 módszer, hogy a gyerekeket is bevond a maratoni felkészülésbe

Az anyukák maratoni felkészülése gyakran nehezített körülmények között történik, mivel a napi teendők mellett gyakran kell fuvarozni a gyerekeket, tanulni velük, persze egy kis játék sem árt… Na és ebbe a napirendbe elég nehéz beiileszteni az edzéstervet.

2017. február 27.

Kép
Hírek

A nap, amikor értük futunk

Korán kelsz. Edzel. Készülsz a versenyre. Sérüléssel bajlódsz. Sokszor talán észre sem veszed, mennyi energiát teszel bele, de biztosak vagyunk abban, hogy meg fogod csinálni. Április 30-a nem csak neked lesz erőpróba, hanem nekünk is.

2016. április 19.

Kép
Hírek

Fogyatékos gyermekekért futnak a sztárok

Puskás Peti, Horváth Éva, Szilágyi Áron és Kulcsár Edina már lázasan készül a 30. SPAR Budapest Maratonra, ahol fejenként 10 km-t lefutva jelentős összeggel támogatják a Csemete Alapítvány munkáját.

2015. szeptember 25.

Kép
Lélek

Miért fut, akinek három gyereke van?

Mert a futás neki is jár. Sőt, a családjának is. Következzen egy háromgyerekes anyuka, Reiniger-Lami Klára inspiráló vallomása, miért és hogyan fut akár 30 kilométert is.

2015. augusztus 5.