Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Hírek

Eliud Kipchoge visszatért Bécsbe, ahol négy éve két órán belüli maratont futott

A maratonfutás világrekordere azért látogatott Bécsbe, hogy bemutassa az INEOS 1:59 irampóznát, melyre a négy évvel ezelőtt teljesített első két órán belüli maraton emlékeként tekinthetünk, s amely hobbifutók számára megálmodott kihívással egészül ki.

2023. október 2.

Kép
Hírek

A futóörökség részévé vált a bécsi Práter főútja - a helyszín, ahol Eliud Kipchoge teljesítette a 2 órán belüli maratont

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség adományozta a városnak a díjat abból az alkalomból, hogy-e terület pontosan 200 éve ad otthont különböző futóeseményeknek.

2022. április 6.

Kép
Hírek

Miért fontos, hogy Eliud Kipchoge jól szerepeljen a következő maratonján?

Eliud Kipchoge tőle nem várt teljesítményt nyújtott a tavaly októberi London Maratonon, ezek után karrierje egyik legfontosabb versenye lehet a következő maraton, amin indulni fog.

2021. február 20.

Kép
Hírek

Legyőzheti Bekele Kipchoge-t az idei London Maratonon?

A világ két leggyorsabb maratoni futója sokszor versenyzett már együtt, de a legnagyobb összecsapásuk idén októberben várható.

2020. augusztus 14.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge jövőre ismét elindul a London Maratonon, hogy ötödszörre is megnyerje

Eliud Kipchoge, az idei év férfi atlétája jövő áprilisban visszatér Londonba, hogy megvédje címét a versenyen.

2019. december 19.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge 1.59.40-es versenycipője

2017. májusában vett részt Eliud Kipchoge a Breaking2 projektben Monzában. Már akkor is a 2 órán belüli maraton volt a cél. Végül 26 másodperccel kicsúszott a tervből.

2019. október 15.

Kép
Egyéb

Eliud Kipchoge áttörte a maratoni futás 2 órás határát

Pár perccel a célba érkezés után már milliók tudták, hogy a kenyai klasszis 1.59.40-et futott Bécsben az INEOS 1.59 Challengen és micsoda precíziós csapatmunka eredménye lett mindez...

2019. október 12.

Kép
Hírek

Kipchoge készen áll arra, hogy szombaton sporttörténelmet írjon és megvalósítsa a saját „holdraszállását”

Két órán belüli maraton…erre vállalkozik Eliud Kipchoge szombaton, Bécsben. A kenyai futóklasszis 12 maratonból 11-et nyert, ő a táv olimpiai bajnoka és világcsúcstartója (2.01.39 - 2019., Berlin Maraton).

2019. október 10.