Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Promóció

BUDAPESTEN FUT A VÁROS, AZ ORSZÁG, A VILÁG – 38. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál

Ismét 20 000 feletti nevezést vár a szervező BSI az ország legnagyobb szabadidősport eseményén október 14-15-én. A budapestiek mellett 815 hazai településről és 93 országból érkeztek már nevezések.

2023. október 5.

Kép
Promóció

GRUNDFOS Run For Water - tavaszi futófesztivál Tatabányán

Fuss velünk május 15-én!

2022. április 8.

Kép
Promóció

Szezonnyitás Maratonman módra!

2022. március 20-án (vasárnap) megrendezésre került a Maratonman Versenysorozat idei első eseménye, az NN City Run! A versenyközpont elhelyezkedésére nem lehetett panasz, ugyanis a budai oldal egyik legszebb részén, a Várkert Bazárban került kialakításra.

2022. március 23.

Kép
Promóció

Kezdenél egy versenyt a Balaton közepén, az elsők között megpillantva a felkelő nap sugarait?

2022. február 14.

Kép
Promóció

Tippek sportsérülések ellen

Minden futó tudja: a kínzó izomláz, valamint a sérülés elkerülése miatt kiemelten fontos szerepe van a megfelelő bemelegítésnek, nyújtásnak. Rohanó világunkban azonban hajlamosak vagyunk ezeket elhanyagolni, miközben szeretjük feszegetni a fizikai határainkat. Ha te is ezek közé tartozol, érdemes speciális sportkrémeket alkalmaznod. Fontos, hogy ne mindenre az általános sportkrémeket használd, hiszen teljesen másra van szüksége a szervezetnek bemelegítéshez, izomlazításhoz vagy éppen egy sérülés kezeléséhez. Dr. Kelen Ákos termékfejlesztő szakgyógyszerész segítségével járunk utána a témának.

2021. október 12.