Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Hírek

Szombaton és vasárnap reggel 7 órakor a Hősök terén rajtolnak az atlétikai világbajnokság maratoni versenyei

Holnap a női maratoni futókat láthatjuk versenyezni, vasárnap reggel pedig a férfiak rajtolnak.

2023. augusztus 25.

Kép
Hírek

„Előbbre valónak tartok megfutni egy szintet egy világbajnokságra, mint országos rekordot felállítani” - interjú Szabó Nórival az új női maratoni csúcstartónkkal

Szabó Nóra, az új maratoni csúcstartónk, nem csak futóként teljesít jól, de távolugrónak is kiváló lenne. Korábbi egyéni csúcsaival ugyanis a magyar maratoni örökranglista 7. helyére tudott felkapaszkodni a nők között, mostani 2:28:25-ös idejével azonban óriásit ugrott előre, egyből az első helyen találhatjuk a nevét.

2023. március 6.

Kép
Hírek

Szabó Nóri 2:30:31-es új egyéni csúcsot futott maratonon

Szabó Nóri a mai napon a TCS Amsterdam Marathonon elért idejével közel fél percet javított egyéni csúcsán, melyet tavaly szeptemberben futott Berlinben. A kiemelkedő eredményre számítani lehetett, ugyanis félmaratoni egyéni csúcsából nemrég közel 1 percet faragott le, amikor szeptember közepén 1:10:59 alatt teljesítette a 21 km-es távot Koppenhágában. Nóri fejlődése töretlen, egyáltalán nem szokványos és nem is mindennapi. Hatalmas ugrásokkal halad előre, időeredményei versenyről versenyre folyamatosan javulnak.

2022. október 16.

Kép
Hírek

Szabó Nóra és Szemerei Levente nyerték a félmaratoni országos bajnokságot

Az esemény a Puskás Aréna körül került megrendezésre, az indulók egy bő másfél kilométeres útvonalon körözve teljesítették a távot.

2022. május 8.

Kép
Hírek

A 47. Berlin Maraton históriája, tanulságokkal és egy fantasztikus magyar eredménnyel

A verseny 139 nemzet 24 796 futójával a világ legnagyobb maratonja volt a koronavírus-járvány kezdete óta, amit szigorú higiéniai szabályok mellett tartottak meg ma délelőtt.

2021. szeptember 26.

Kép
Hírek

Szabó Nóri és Szemerei Levente az idei 10 000 méteres magyar bajnokok!

Vasárnap a Vasas Pasaréti Sportcentrumban rendezték meg a 10000 méteres magyar bajnokságot, ahol sorra dőltek az egyéni csúcsok. A nőknél Szabó Nóra, a férfiaknál a címvédő Szemerei Levente is élete legjobbjával győzött.

2021. szeptember 21.