Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Lélek

„Kiszámoltam, megbecsültem, leírtam az egyes szakaszok iramát, de mindezt megélni és mindezzel szembesülni teljesen más élmény volt!” – Toldi Péterrel beszélgettünk a The Hell Race-ről

Toldi Péter jó pár héttel ezelőtt Indiába utazott, hogy teljesítsen egy ultratávú versenyt, melynek útvonala a világ legmagasabb pontját rejtő Himalájában vezet.

2023. július 16.

Kép
Hírek

Toldi Péter: a futás az én csendem

Toldi Péter a görögországi Olympian Race-en (180 kilométer) volt már második, a Milánó és San Remo közötti, 285 km-es futóversenyen szintén dobogóra állhatott, az Authentic Phidippides Run 490 km-es távján pedig kétszer végzett a második helyen, legutóbb 2022-ben. De Péter sokkal több, mint az eredményei. Alázata, szerénysége, sokoldalúsága okán mindenképpen érdemes őt mélyebben megismerni.

2023. február 10.

Kép
Hírek

Ma délután 1-kor zár a cél az Authentic Phidippides versenyen, Toldi Péter újra második lett az extrém hosszú futamon

Egy óra múlva véget ér az idei Authentic Phidippides Run, az online eredmények szerint 2 futó még mindig halad a múlt hét csütörtökön rajtolt versenyen.

2022. november 28.

Kép
Hírek

Toldi futott, látott, győzött a májusban rendezett 255 kilométeres Dolihoson

Toldi Péter futott, látott, győzött a görögországi Delphi és Olümpia városa között, az immár tizedik alkalommal rendezett, 255 kilométeres Dolihos elnevezésű terepversenyen.

2022. június 6.

Kép
Hírek

Ultrafutó esték - Zalaegerszegen (is) járt Toldi Péter, a futómérnök

Bérces Edit készített nagyszerű interjút Toldi Péter ultrafutóval, lentebb görgetve olvashatod!

2022. április 8.

Kép
Edzés

Egy hete ért célba Maráz Zsuzsi és Toldi Péter az Authentic Phidippides Run-on - velük beszélgettünk az élményeikről

Egy hete ilyenkor még javában zajlott az Authentic Phidippides Run. A verseny, amely során a futók elfutnak Athénból Spártába és visszafutnak Spártából Athénba. A táv 490 kilométer hosszú. A versenyt hatodik alkalommal rendezték meg, idén hat magyar futó is tagja volt a maréknyi mezőnynek.

2021. november 29.

Kép
Hírek

Authentic Phidippides Run – 6 csodálatos futó, aki vállalkozott „lehetetlenre”, és akikre az egész ország nagyon büszke lehet!

Ahogy már korábban mi is beszámoltunk róla, hat magyar futó elképesztő kihívásra indult múlt héten, mégpedig, hogy teljesítik a ’dupla Spartathlonnak’ is nevezett Authentic Phidippides Run-t, a világ leghosszabb aszfaltos ultrafutó versenyét.

2021. november 23.

Kép
Hírek

Maráz Zsuzsi és Toldi Péter az éjjel célba ért a dupla Spartathlonon!

Az Authentic Phidippides Run 490 km hosszú távját Zsuzsi és Péter 67 óra 54 perc és 12 másodperc alatt teljesítette.

2021. november 22.

Kép
Hírek

Elindult az Authentic Phidippides Run - 6 magyar indulóval!

Maráz Zsuzsanna, Blaskó Mihály, Bogár János, Ferenczi István, Kovács Ádám és Toldi Péter elindult a világ leghosszabb aszfalton haladó futóversenyén!

2021. november 19.