Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Lélek

Anyák-napjára lepd meg anyukádat egy közös futással!

Pár nap alatt elhervadó virág mellé ajándékozz édesanyádnak egy életre szóló élményt, és nevezzetek be egy közös futóversenyre.

2023. május 7.

Kép
Hírek

Az UTMB szervezői – a várandós anyákra tekintettel – módosították a versenyszabályzatot

Sok kritika érte az elmúlt években a világ legnagyobb terepfutó versenyének szabályzatát a regresszív és egyenlőtlen nemi megkülönböztetés miatt, illetve a közvetítés során is észrevehető volt, hogy mindig nagyobb figyelmet szenteltek a férfi élmezőnyre. Az új versenyszabályzat kialakításában Csillag Eszter is szerepet vállalt!

2023. május 6.

Kép
Hírek

Allyson Felix utolsó szezonja lesz a 2022-es, de mást is bejelentett a napokban!

Az amerikai atlétanő minden idők legeredményesebb sprinterei közé tartozik. Ötször nyert olimpiai aranyat, kétszer ezüstöt és egy bronz is került a tarsolyába, megannyi világbajnoki cím mellett.

2022. április 27.

Kép
Lélek

Anyák napi hangolódó - Debreczeni Dórával

Debreczeni Dóra, az Adidas Runners Budapest csapatkapitánya közel 2 éve, kisfia születése után kezdett rendszeresen futni.

2019. május 5.

Kép
Lélek

Anyák napi hangolódó – Tiricz Irénnel

"A lányaim születése után kezdtem futni. Eleinte csak azért, hogy kimozduljak otthonról és visszanyerjem a szülés előtti formám. Nem gondoltam, hogy ennyire az életünk részévé válik." – mondja Tiricz Irén, a magyar terepfutó válogatott tagja, mellesleg három kislány anyukája.

2019. május 4.

Kép
Hírek

4 Deserts Namib Race - Lubics Szilvia a célban!

Lubics Szilvia célba ért a 4 Deserts sorozat Namíbiában megrendezett versenyén. Szilvi a harmadik helyen futott be a női mezőnyben!

2019. május 4.

Kép
Lélek

Anyák napi hangolódó – Erdélyi Zsófiával

Erdélyi Zsófia két kicsi gyermek anyukájaként is azon munkálkodik, hogy olimpiai kvótát szerezzen maratoni távon a jövő évi tokiói olimpiára. Nincs könnyű helyzetben és ezt abszolút szerethetően nyilvánosan is vállalja, de töretlen optimizmusa és önmagába vetett hite, újra és újra erőt ad számára a folytatáshoz.

2019. május 4.

Kép
Lélek

Anyák napi hangolódó – Lubics Szilviával

Mielőtt még nekivágott volna a Namib-sivatagnak, Lubics Szilvia megosztotta velünk a futás és anyasággal kapcsolatos gondolatait. Ma egyébként pihenőnapja volt a tegnapi 85 km-es menet után, de holnap folytatódik a verseny, még 2 nap van hátra.

2019. május 2.

Kép
Lélek

Anyák napi hangolódó – Rozsnyai Lillával

A közelgő anyák napja apropóján futásban (is) sikeres anyukákat kérdeztünk arról, hogy számukra mit jelent anyaként futni.

2019. május 1.