Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Promóció

Licitálj egy egyedi sportrelikviára és támogass apró hősöket!

Hamarosan megnyitja kapuit az év legjobban várt művészeti eseménye, a BÁV kétnapos karácsonyi művészeti aukciója, amelyen pompás, egyedi ékszerek, luxusórák, értékes festmények, sőt, történelmi kincsek és egy sportrelikvia is gazdára találhat.

2023. november 27.

Kép
Hírek

Adománygyűjtő futással segíti a Bátor Tábort a Spar Budapest Maratonon a gyermekét elveszítő édesapa – Kárpáti Jonatánnal, az Élménykülönítmény futójával beszélgettünk

13 éves volt Kárpáti Jonatán fia, Ramón, amikor leukémiát állapítottak meg nála. Öt hónap telt el az első diagnózistól addig, hogy a kisfiú végül elhunyt. A család e tragédiát követően került kapcsolatba a Bátor Táborral, mely kidolgozott egy gyászfeldolgozási folyamatot segítő programot veszteséget szenvedett családok számára. Jonatán ekkor már futott és adta magát az ötlet, hogy segítse a Bátor Tábor munkáját adománygyűjtésével futóként.

2022. október 4.

Kép
Hírek

„A jótékony sportnál nincs jobb csapatépítő!” – futócipőt húztak a Bátor Tábor munkatársai

60 kilométer volt a terv, kicsit hosszabbra sikerült a Bátor Táboros kollégák gyereknapi adománygyűjtő kampányának távja. Az alapítvány munkatársai a Bátor Tábor adománygyűjtő közössége, az Élménykülönítmény csapataként vállaltak különleges sportkihívást a súlyosan beteg gyerekekért: május 28-án szimbolikusan elfutottak a hatvani táborhelyükig.

2022. június 9.

Kép
Hírek

Gyereknap alkalmából hatvani táborukig fut a Bátor Tábor csapata

Jótékony futással ünnepli az alapítvány azt a több mint 15 000 súlyosan beteg kis hőst és családját, akik fennállásuk 21 éve alatt mindenkinek példát mutattak bátorságból, erőből, kitartásból. A szervezet munkatársaiból álló csapat az Élménykülönítmény híres lila pólóját magára öltve teszi meg a budapesti irodájuk és a hatvani táborhelyük közti távolságot. A sportos cél mellett másfél millió forint adomány összegyűjtését is kitűzték, amit ingyenes programjaikra fordítanak majd.

2022. május 12.