Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Táplálkozás

Eliud Kipchoge egyszerű, mégis hatékony étrendje

Ha azt gondolnánk, hogy egy olyan futó, mint Eliud Kipchoge, biztosan nagyon bonyolult étrendet tart, most kiderül, hogy inkább a hatékonyság jellemzi ebben is.

2023. október 16.

Kép
Hírek

Kelvin Kiptum megdöntötte a maratoni világrekordot a Chicago Marathonon

A 23 éves kenyai maratonfutó bődületes időt futott, majdnem áttörte a kétórás teljesítési időt!

2023. október 8.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge visszatért Bécsbe, ahol négy éve két órán belüli maratont futott

A maratonfutás világrekordere azért látogatott Bécsbe, hogy bemutassa az INEOS 1:59 irampóznát, melyre a négy évvel ezelőtt teljesített első két órán belüli maraton emlékeként tekinthetünk, s amely hobbifutók számára megálmodott kihívással egészül ki.

2023. október 2.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge őszi maratonját ismét Berlinben teljesíti

A maratoni világcsúcstartó eddig öt alkalommal futott maratont a német fővárosban.

2023. július 27.

Kép
Edzés

4 tanács, amit bármelyik hobbifutó átvehet Eliud Kipchoge edzésmódszereiből

Eliud Kipchoge egy élő legenda, a leggyorsabb maratonista, akinek a nevét azok is ismerik, akiket a futás nem érdekel, hiszen az első ember a Földön, aki két órán belül teljesítette az ikonikus távot.

2023. május 1.

Kép
Hírek

Evans Chebet és Hellen Obiri győztek a 127. Boston Marathonon

A világcsúcstartó Eliud Kipchoge számára nem jött össze az, amiért Bostonba ment, a 6. helyen ért célba.

2023. április 17.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge pályacsúcsot tervez a Boston maratonon

Két hét múlva, április 17-én rajtol az idei Boston maraton. A maratoni világcsúcstartó, Eliud Kipchoge első idei célja, hogy a 127. alkalommal megrendezésre kerülő versenyt pályacsúccsal megnyerje.

2023. április 3.

Kép
Edzés

Tanulj Eliud Kipchoge példájából és fusd edzéseid nagy részét lassan!

Eliud Kipchoge teljes edzésidejének 85 százalékában lassú edzéseket végez. Viszont így válik lehetővé, hogy a maratoni világcsúcstartó keményen oda tudja tenni magát a tempós futások során. Megmutatjuk Kipchoge edzésstratégiáját, de azt is, hogyan alkalmazhatod néhány kulcsfontosságú alapelvét a saját edzéseiden, hogy minél jobb futóvá válj.

2023. február 1.

Kép
Hírek

Az országúti futás legfontosabb maratoni pillanatai 2022-ből

A valaha volt legerősebb évet hagytuk a hátunk mögött a maratonfutás szempontjából. Mind a női, mint a férfi célidők brutálisan erősek voltak!

2023. január 1.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge bejelentette következő versenycélját, indul a 2023-as Boston Marathonon

A világcsúcstartó, kétszeres maratoni olimpiai bajnok első alkalommal áll rajthoz Bostonban, célja pedig nem más, mint gyarapítani a győzelmek sorát a World Marathon Majors versenyeken.

2022. december 5.

Kép
Hírek

Párizshoz hasonlóan Kipchoge is triplázna, és ennek most bárki részese lehet

2 év múlva Párizs harmadik alkalommal rendezhet olimpiát, amellyel Franciaország felzárkózna az angolok mögé, hiszen eddig csak Londonnak sikerült tripláznia rendezés terén. 2024-ben pontosan 100 éve lesz annak, hogy a francia főváros másodszor adott otthont a világ legnagyobb sporteseményének. A centenáriumi rendezvénnyel azonban nem csak Párizs szeretne maradandót alkotni, a maratonfutás kétszeres olimpiai címvédője és a táv világcsúcstartója, Eliud Kipchoge is kivételes lépésre készül, ugyanis harmadik alkalommal is megcélozza a dobogó legmagasabb fokát.

2022. november 21.

Kép
Hírek

Jótékonysági aukció Eliud Kipchoge-val!

Jótékonysági aukció keretein belül, lehetőséged lesz október 11-13 között licitálni 4 db, Eliud Kipchoge által aláírt, 2022-es NN Ultrabalaton pólóra!

2022. október 12.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge maratoni világcsúcsa számokban

Íme néhány érdekes szám a kenyai világcsúcstartó 2:01:09-es friss maratoni rekordja mögött!

2022. október 6.

Kép
Hírek

Mindenki odavan Eliud Kipchoge frissítő emberéért

Eliud Kichoge vasárnap maratoni világcsúcsot futott Berlinben, 2:01:09-es idővel, de nem csak ő került a figyelem középpontjába a verseny után.

2022. szeptember 27.

Kép
Edzés

Visszatekintés a maratoni világcsúcsok fejlődésére

Eliud Kipchoge tegnap 2:01:09-es világcsúcsot futott a Berlin Marathonon, fél percet javított saját 2018-ban elért rekordján. Ennek apropóján az amerikai Runner’s World összegyűjtötte az elmúlt évek leggyorsabb maratonistáinak névsorát és az általuk futott világcsúcsidők fejlődését.

2022. szeptember 26.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge ma megdöntötte saját 4 évvel ezelőtt futott maratoni világrekordját Berlinben

Ismét sporttörténelmet írt a 37 éves kenyai futólegenda, 30 másodpercet vert saját 2018-ban futott világcsúcsára.

2022. szeptember 25.

Kép

Eliud Kipchoge négy év után újra maratont fut Berlinben

Utoljára 2018-ban állt rajthoz a német főváros maratonján a 37 éves kenyai futó, éppen akkor, amikor az azóta is élő 2:01:39-es világcsúcsot elérte.

Kép

A futóörökség részévé vált a bécsi Práter főútja - a helyszín, ahol Eliud Kipchoge teljesítette a 2 órán belüli maratont

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség adományozta a városnak a díjat abból az alkalomból, hogy-e terület pontosan 200 éve ad otthont különböző futóeseményeknek.

Kép

Eliud Kipchoge és Brigid Kosgei nyerték a Tokió Maratont

Kipchoge pályafutása harmadik leggyorsabb maratonját futotta, Kosgei pedig a női idők harmadik leggyorsabbjával ért célba.

Kép
Edzés

"Pozitívnak kell lenni. Ez az egyetlen módja annak, hogy élvezd az életet!" – mondja Eliud Kipchoge, a világ leggyorsabb maratonfutója!

Miután megszerezte második olimpiai bajnoki címét, ráadásul két egymást követő olimpián, a kenyai hosszútávfutó Eliud Kipchoge tovább gyarapította már addig is meggyőző maratoni eredmény lajstromát. Ez volt a 11. győzelme a távon 13 hivatalos verseny közül, övé a jelenlegi maratoni világcsúcs (2:01:39) és a valaha volt leggyorsabb maratoni idő (1:59:40).

2021. december 13.

Kép
Lélek

Boldog születésnapot Eliud Kipchoge!

A sporttörténelem eddigi legnagyobb maratonfutója - akit lehetetlen nem csodálni rendkívüli eredményei és inspiráló hozzáállása miatt - ma 37 éves lett.

2021. november 5.

Kép
Hírek

Kipchoge nem nyert, de a vereség mégis boldoggá tette!

1000 nappal a 2024-es párizsi olimpia megnyitó ünnepsége előtt, több mint 3600 futó állt rajthoz azért, hogy versenyezzen a világ leggyorsabb maratoni futójával, Eliud Kipchoge-val.

2021. november 2.

Kép
Hírek

Ki lehet az év női atlétája? Szavazz te is a jelöltekre!

A férfi atléták névsora után, már a női jelöltek neve is elérhető. Szavazatoddal te is befolyásolhatod, hogy kik közül kerüljön ki a 2021-es év legjobb női atlétája.

2021. október 26.

Kép
Edzés

Egy tanulmány szerint igenis percekben mérhető előnyre lehet szert tenni egy futóversenyen, ha megfelelő cipő van a lábon

Ez alapján most már azt is tudjuk, hogy melyek a „leggyorsabb” lábbelik!

2021. október 12.

Kép
Edzés

Sík útvonalával, izgalmas történelmi látnivalóival és bőséges pénzdíjaival a London Maraton igazán vonzó az elit futók számára is

A világ egyik legnagyobb versenye, a brit főváros maratonja október 3-án, vasárnap kerül megrendezésre, a koronavírus-járvány kitörése óta először állhat rajthoz ismét az amatőr mezőny is.

2021. szeptember 30.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge ultrázni fog?!

A 36 éves világcsúcstartó, kétszeres olimpiai bajnok maratonfutó interjúban beszélt arról, hogy távot emelne, ha befejezi maratonfutó karrierjét.

2021. szeptember 2.

Előző oldal
Következő oldal