Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Hírek

A világ legjobb atlétái Székesfehérváron hangoltak a budapesti vb-re

Fantasztikus eredményeket hozott a keddi Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj, ahol a budapesti világbajnokságra készülő legjobb magyar atléták és a világsztárok is bombaformában versenyeztek.

2023. július 19.

Kép
Hírek

Augusztus 8-án telt ház előtt versenyeznek az atlétika szuperhősei és világrekorderei a Gyulai István Memorialon

Ha jövő héten pihenőnapot tartanál, akkor a hétfő legyen az, a mozgást pedig nyugodtan hagyd a hét többi napjára! Augusztus 8-án ugyanis világcsúcstartók, olimpiai- és világbajnokok, igazi sztáratléták lépnek majd pályára Székesfehérváron a Gyulai István Memorial keretén belül.

2022. augusztus 7.

Kép
Hírek

Színváltós hajkoronát, felemás cipőt és félszakállt viselő sztárok érkeznek hazánkba, a Gyulai István Memorialra

Akár egy film főszereplője is lehetne a szivárvány minden színében pompázó fürtöket viselő, azonban hihetetlenül gyors sportolónő, és a magas barna atléta felemás cipőben. Ők azonban a valóságban is léteznek, sőt idén nyáron még hazánkba is ellátogatnak. Színészként sem lennének utolsók az augusztus 8-án megrendezésre kerülő Gyulai István Memorial résztvevői, akik megjelenésükkel és fellépésükkel az atlétika pályát hipp-hopp színpaddá képesek átváltoztatni. Ők mégsem az Oscar-díjra, hanem a Spiriev Trófeára hajtanak, pedig a versenyeket különleges showműsorrá képesek átalakítani.

2022. július 29.