Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Hírek

Egyre nagyobb a pörgés a budapesti atlétikai világbajnokság körül

Kevesebb mint két hét, és kezdetét veszi Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, az atlétikai világbajnokság. A vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központban és Budapest belvárosában a valaha volt legnagyobb magyar csapat fogja majd a piros-fehér-zöld színeket képviselni. Nézzük meg, hogy melyek a legfontosabb hírek a vb háza táján!

2023. augusztus 8.

Kép
Hírek

Sztárfellépőkkel, szuperdöntőkkel és egyedi ajándékkal várja a nézőket az atlétikai vb nyitónapja

Egy hónap múlva kezdődik Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseménye, az atlétikai világbajnokság. A szervezők bejelentették, hogy a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központban zajló világversenyt augusztus 19-én este sztárfellépőkkel, a nyár legnagyobb bulijával nyitják meg, az első nap nézői pedig egyedi ajándékot kapnak. A vb-re eddig 250 ezer jegyet adtak el: a hatalmas érdeklődés nem véletlen, hiszen itthon és a nemzetközi versenyeken sorra megdőlő rekordok azt jelzik, hogy minden idők egyik legizgalmasabb atlétikai vb-je várható Budapesten.

2023. július 19.

Kép
Hírek

Fuss te is ott, ahol a világbajnokság sztárjai fognak!

Bárki futhat a 2023-as atlétikai világbajnokság utolsó napján, augusztus 27-én, közvetlenül a hivatalos maratoni verseny után, pontosan ugyanazon az útvonalon, ahol a világ legjobbjai is küzdenek az érmekért. Sőt, sok év után most először lesz lehetőség átfutni a felújított Lánchídon.

2023. július 13.

Kép
Hírek

Csodás eredményekkel zárult a 128. Magyar Atlétikai Bajnokság a Nemzeti Atlétikai Központban

Mindenki izgatottan várta a Nemzeti Atlétikai Központ első hivatalos versenyét, a 128. Magyar Atlétikai Bajnokságot, amivel egyúttal a vb-re is lehetett kvalifikálni az atlétáknak.

2023. július 9.

Kép
Hírek

A budapesti világbajnokságra is kvalifikál a 2023-as atlétikai országos bajnokság

A szokásosnál is nagyobb jelentőséggel bír az idei, 128. atlétikai országos bajnokság, ugyanis a pénteken és szombaton sorra kerülő verseny lesz az augusztusi világbajnokság tesztviadala a Nemzeti Atlétikai Központban.

2023. július 5.

Kép
Hírek

Július 7-8-án jön az első hivatalos verseny a Nemzeti Atlétikai Központban

Már nem kell sokat várni és augusztus 19-én kezdetét veszi a budapesti atlétikai világbajnokság, ami Magyarország történetének a legnagyobb sporteseményeként vonul be a történelemkönyvekbe. Alig 50 nappal a rajt előtt a visszaszámlálás a célegyenesbe fordult. Július 7-8-án jön a 128. Atlétikai Magyar Bajnokság, ami egyben a vb hivatalos tesztversenye is lesz.

2023. július 3.

Kép
Hírek

Futóverseny a Nemzeti Atlétikai Központban jöhet?

Ünnepélyes parkavatás szórakoztató programokkal, sport aktivitásokkal az egész család számára: június 17-én megnyílik az atlétikai világbajnokság helyszínéül is szolgáló Nemzeti Atlétikai Központ, Budapest új sport- és szabadidőparkja.

2023. május 31.

Kép
Hírek

Június 17-én ingyenes programokkal megnyitja kapuit a Nemzeti Atlétikai Központ

A családi napon bárki kipróbálhatja a budapesti atlétikai világbajnokság futópályáját, és a kulisszák mögé is beleshetnek majd az érdeklődők.

2023. május 18.

Kép
Hírek

100 nappal az atlétikai vb kezdete előtt bemutatták YouHuu-t, a világbajnokság kabalafiguráját

Emellett megkapta a hivatalos pecsétet a világbajnokság helyszíne is!

2023. május 11.

Kép
Hírek

Már a világcsúcsok vörös szőnyege is a helyén a Nemzeti Atlétikai Központban

Elkészült az augusztusi budapesti atlétikai világbajnokság versenypályája a Nemzeti Atlétikai Központban, amelyet szerdán mutattak be a sajtó képviselőinek.

2023. április 26.

Kép
Hírek

Exkluzív: nézd meg velünk a készülő Nemzeti Atlétikai Központot!

Idén nyáron Magyarország megrendezi hazánk történetének eddigi legnagyobb sporteseményét, a budapesti atlétikai világbajnokságot, az ehhez készülő létesítményt jártuk be most.

2023. április 22.