Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Hírek

Lomb Ádám és Nagy Julianna győztek a mai félmaratoni országos bajnokságon

Ami a 38. Wizz Air Budapest Félmaraton keretein belül került megrendezésre. Az eseményen több, mint 8000 futó vett rész az összes versenyszámon.

2023. szeptember 10.

Kép
Hírek

Remek eredmények és több rekord is született a 127. Atlétikai Magyar Bajnokságon

Múlt hétvégén igazi nyári melegben gyűltek össze hazánk legjobb futói, ugrói, dobói és gyaloglói a budapesti MTK Lantos Mihály Sportközpontjában, hogy közel 40 versenyszámban mérjék össze gyorsaságukat, erejüket és tudásukat a 127. Atlétikai Magyar Bajnokság keretén belül.

2022. július 3.

Kép
Edzés

Zétényi Szvetlana ultrafutót azok a mozgássérült gyerekek motiválják, akiket járni tanít

Szvetlana mindössze kilenc év alatt hazánk egyik legjobb ultrafutója lett. A konduktorként dolgozó, kétgyermekes édesanya élete és a futásban látható fejlődéstörténete olyan, mint amilyen a nagykönyvben meg van írva. A tökéletes sztori mögött elképesztően sok munka, tudatosság és szívósság van. Na meg rengeteg harmónia.

2022. május 13.

Kép
Hírek

Elhivatott katona és céltudatos futó, szokatlan kombináció pláne egy nőtől – Böhm Lilla friss kétszeres 10 000 méteres magyar bajnok futóval beszélgettünk

Böhm Lilla többszörös magyar bajnok mezei futó és május elseje óta kétszeres 10 000 méteres magyar bajnok az egyik jó példája annak, hogy munka mellett is lehet kimagasló eredményeket elérni és fejlődni.

2022. május 9.

Kép
Hírek

Szabó Nóra és Szemerei Levente nyerték a félmaratoni országos bajnokságot

Az esemény a Puskás Aréna körül került megrendezésre, az indulók egy bő másfél kilométeres útvonalon körözve teljesítették a távot.

2022. május 8.

Kép
Hírek

Szabó Nóri és Szemerei Levente az idei 10 000 méteres magyar bajnokok!

Vasárnap a Vasas Pasaréti Sportcentrumban rendezték meg a 10000 méteres magyar bajnokságot, ahol sorra dőltek az egyéni csúcsok. A nőknél Szabó Nóra, a férfiaknál a címvédő Szemerei Levente is élete legjobbjával győzött.

2021. szeptember 21.

Kép
Hírek

Kácser Zita és Csere Gáspár nyerték az idei félmaratoni OB-t

A székesfehérvári Cerbona Fehérvár Félmaratonon rendezték az idei felnőtt és U23-as magyar bajnokságot.

2021. szeptember 13.

Kép
Hírek

Vertikál OB volt a Mátrában: Tiricz Irén és Dalos Máté a leggyorsabbak emelkedőn

Az idei Magyar Nemzeti Terepfutó Bajnokság első vertikál futamát az elmúlt hétvégén rendezték. Ebben a versenyszámban rövid, de szintes útvonalon futnak a versenyzők.

2021. május 17.

Kép
Edzés

„Folyamatosan tanulok az ultrafutásról magam is futóként és edzőként” – interjú Bódis Tamással

Felépített egy futócsapatot, akikkel már főállásban foglalkozik, közben saját sportkarrierjében is sok változás állt be. Utolsó versenyén bezsebelt egy maratoni OB ezüstöt, egy olyan futással, ami nem volt tökéletes több okból sem, ám ennek ellenére megfutotta egyéni legjobbját.

2021. május 14.

Kép
Hírek

„Úgy érzem, hogy ez az évem jobban fog sikerülni” – mondja Erdélyi Zsófia friss maratoni bajnok

Zsófi élete első OB címét szerezte meg egy bő hete a Debrecenben megrendezett versenyen, amin csak igazolt sportolók vehettek részt.

2021. március 16.

Kép
Hírek

Jenkei Péter a 2021-es év férfi magyar maratoni bajnoka

A 18 fős férfi mezőnyben Péter majd 5 perccel előbb ért célba, mint az őt követő Bódis Tamás. A 29 éves sportoló végig egyedül futott a verseny során, ennek ellenére a táv második felét sikerült gyorsabban megtennie.

2021. március 8.

Kép
Hírek

Wizz Air Félmaraton – eredmények és fotók az ország legnagyobb félmaratonjáról

Hosszú évek óta először nyárvégi kánikulai időjárás helyett kellemes kora őszi futóidőben teljesíthették a vágyott célt a Wizz Air Budapest Félmaratonon indulók vasárnap délelőtt.

2019. szeptember 8.

Kép
Hírek

Országos csúcsok és Eb-kvalifikáció a fedettpályás ob-n

Wagner-Gyürkés Viktória és Vindics Balázs is nagyot ment a hétvégén.

2019. február 18.

Kép
Hírek

10000 m-es OB képekben az első májusi esőben

Az elmúlt hétvégén 10000 méteres országos bajnokság volt Budapesten, a Vasas Pasaréti úti Sportpályáján. Ezzel az idei szabadtéri atlétikai viadalok is kezdetüket vették.

2016. május 2.

Kép
Hírek

Villáminterjú a bajnokkal, Józsa Gáborral

Józsa Gábor kétszeresen is győztes: egyrészt ő volt a Wizzair félmaraton első magyar célba érője, másrészt futásával a Bátor Tábort is támogatta.

2015. szeptember 15.