Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Promóció

Licitálj egy egyedi sportrelikviára és támogass apró hősöket!

Hamarosan megnyitja kapuit az év legjobban várt művészeti eseménye, a BÁV kétnapos karácsonyi művészeti aukciója, amelyen pompás, egyedi ékszerek, luxusórák, értékes festmények, sőt, történelmi kincsek és egy sportrelikvia is gazdára találhat.

2023. november 27.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge pályacsúcsot tervez a Boston maratonon

Két hét múlva, április 17-én rajtol az idei Boston maraton. A maratoni világcsúcstartó, Eliud Kipchoge első idei célja, hogy a 127. alkalommal megrendezésre kerülő versenyt pályacsúccsal megnyerje.

2023. április 3.

Kép
Edzés

Allyson Felix – a sprinter legenda – 30. érmét szerezte meg az atlétikai világbajnokságon

A 36 éves amerikai atlétanő 19 éves elit pályafutását készül lezárni idén, a most zajló atlétikai VB-n még azért szerzett egy érmet a nemzetközi porondon – csak hogy szép kerek számmal zárja a közel két évtizedes sorozatot.

2022. július 18.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge négy év után újra maratont fut Berlinben

Utoljára 2018-ban állt rajthoz a német főváros maratonján a 37 éves kenyai futó, éppen akkor, amikor az azóta is élő 2:01:39-es világcsúcsot elérte.

2022. július 11.

Kép
Hírek

Allyson Felix utolsó szezonja lesz a 2022-es, de mást is bejelentett a napokban!

Az amerikai atlétanő minden idők legeredményesebb sprinterei közé tartozik. Ötször nyert olimpiai aranyat, kétszer ezüstöt és egy bronz is került a tarsolyába, megannyi világbajnoki cím mellett.

2022. április 27.

Kép
Hírek

Jakob Ingebrigtsen megdöntötte a fedett pályás 1500 méteres világcsúcsot

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség által szervezett fedett pályás versenysorozat franciaországi eseményén, Liévin-ben érte el élete első felnőtt világcsúcsát a norvég atléta, aki tavaly a táv olimpiai bajnoka is lett.

2022. február 18.

Kép
Edzés

"Pozitívnak kell lenni. Ez az egyetlen módja annak, hogy élvezd az életet!" – mondja Eliud Kipchoge, a világ leggyorsabb maratonfutója!

Miután megszerezte második olimpiai bajnoki címét, ráadásul két egymást követő olimpián, a kenyai hosszútávfutó Eliud Kipchoge tovább gyarapította már addig is meggyőző maratoni eredmény lajstromát. Ez volt a 11. győzelme a távon 13 hivatalos verseny közül, övé a jelenlegi maratoni világcsúcs (2:01:39) és a valaha volt leggyorsabb maratoni idő (1:59:40).

2021. december 13.

Kép
Lélek

Boldog születésnapot Eliud Kipchoge!

A sporttörténelem eddigi legnagyobb maratonfutója - akit lehetetlen nem csodálni rendkívüli eredményei és inspiráló hozzáállása miatt - ma 37 éves lett.

2021. november 5.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge ultrázni fog?!

A 36 éves világcsúcstartó, kétszeres olimpiai bajnok maratonfutó interjúban beszélt arról, hogy távot emelne, ha befejezi maratonfutó karrierjét.

2021. szeptember 2.

Kép
Hírek

Eliud Kipchoge a maratonfutás történetének legnagyobb alakja – ha ezzel kapcsolatban bárkinek volt eddig kétsége, tegnap óta biztosan nincs

Öt évvel ezelőtt Rió de Janeiroban megnyerte élete első olimpiai aranyát. Azóta futott egy maratoni világcsúcsot 2018-ban Berlinben és egy két órán belüli maratont 2019-ben Bécsben.

2021. augusztus 9.

Kép
Hírek

A világcsúcstartó Brigid Kosgeinek bőven lesznek kihívói az olimpia női maratoni futamán

Az olimpia női maratoni mezőnyének leggyorsabbja az első olimpiáján szereplő rekorder Brigid Kosgei, aki kifejezetten az utcai versenyzésre specializálódott, pályaatlétikai távokon nem versenyzett komolyan korábban sem.

2021. augusztus 4.

Kép
Hírek

Kipchoge lehet a harmadik maratonfutó, akinek sikerül a duplázás olimpiai bajnokként – vajon sikerül neki?!

Öt évvel ezelőtt Eliud Kipchoge - a táv világcsúcstartója - volt az olimpiai bajnok, célja ezúttal a címvédés a vasárnapi versenyen, ami minden bizonnyal utolsó olimpiai szereplése lesz. Mutatjuk kik lesznek a vetélytársai!

2021. augusztus 3.

Kép
Egyéb

Nagy visszatérések az atlétika világából

Nemcsak mi, amatőr futók sérülhetünk le vagy kényszerülünk parkolópályára, érhetünk meg sikertelen versenyeket, hanem profi atléták is kerülnek ilyen helyzetbe olykor. Az élvonalba visszatérni és újra a legnagyobb eredményeket hozni, soha nem egyszerű feladat, ám többen is bebizonyították már, hogy nem lehetetlen.

2020. augusztus 4.

Kép
Hírek

Búcsúzunk Benedek Tibortól: 47 évesen hunyt el az olimpikon vizilabdázó

Ma az egész ország egy emberként gyászol, miután meghalt Benedek Tibor, háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.

2020. június 18.

Kép
Hírek

Kipchoge és Kosgei a kenyai olimpiai válogatott vezető tagjai lesznek a maratoni mezőnyben

Eliud Kipchoge olimpiai címvédőként tér vissza idén Tokióba, míg a női maratoni világcsúcstartó Brigid Kosgei első olimpiájára készül.

2020. január 31.