Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Promóció

Minőségi kézműves sörökkel találkozhatnak a Belvárosi Sörfesztivál látogatói

Több mint 250-féle sörrel, a legjobb magyar főzdék kézműves különlegességeivel és nemzetközi márkák remekeivel várja a Belvárosi Sörfesztivál a látogatókat hat napon át, 2023. augusztus 29. és szeptember 3. között. A rendezvénynek immáron második esztendeje főtámogatója a magas színvonalú hazai sörkultúrát támogató SPAR Magyarország.

2023. augusztus 29.

Kép
Hírek

Egyre nagyobb a pörgés a budapesti atlétikai világbajnokság körül

Kevesebb mint két hét, és kezdetét veszi Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, az atlétikai világbajnokság. A vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központban és Budapest belvárosában a valaha volt legnagyobb magyar csapat fogja majd a piros-fehér-zöld színeket képviselni. Nézzük meg, hogy melyek a legfontosabb hírek a vb háza táján!

2023. augusztus 8.

Kép
Hírek

Hétvégén két helyszínen is tekerhetsz a Giro d'Italia színeiben!

A Giro Nagy Rajt Roadshow ezen a hétvégén két helyszínen is várja azokat, akik szeretnének egy jó családi programon és kerékpártúrán részt venni!

2022. április 21.

Kép
Hírek

Néha kell egy kis fun run!

Fontosak a célok, kellenek a kihívások, de olykor jó azért menni egy-egy futórendezvényre, hogy nagyokat nevess, élvezd a futást és szórakozz egyet!

2019. szeptember 11.

Kép
Hírek

Mozizz és segíts! Vegyél részt te is az Ultra jótékonysági vetítésén!

Simonyi Balázs Ultra című filmjét június 25-én, 18:00-tól az Urániában nézheted meg, egy jótékonysági vetítés keretein belül.

2017. június 8.

Kép
Hírek

Fuss dűlőre, tegyél jót és koccints fröccsel a célban!

Ha nem tudod megunni a Balaton szépségét, van egy jó hírünk: augusztus 26-án körbefuthatod a Badacsony-hegyet.

2017. május 23.

Kép
Hírek

Az év legmeredekebb túrája

Ezen a hétvégén rendezik a legmeredekebb túrát a Mátrában.

2016. november 25.

Kép
Hírek

Fuss végig Budapest legmenőbb helyein!

Hagyd egy kicsit magad mögött a természetet, és fedezd fel Budapest legcsodálatosabb részeit futva a 31. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon október 8-án és 9-én.

2016. október 4.

Kép
Hírek

A nap, amikor értük futunk

Korán kelsz. Edzel. Készülsz a versenyre. Sérüléssel bajlódsz. Sokszor talán észre sem veszed, mennyi energiát teszel bele, de biztosak vagyunk abban, hogy meg fogod csinálni. Április 30-a nem csak neked lesz erőpróba, hanem nekünk is.

2016. április 19.

Kép
Hírek

Fuss Szegeden - I. Szegedi Félmaraton és Futófesztivál

Szeged városa és az Adrenalin Sportegyesület szervezésében, 2016. május 15-én, Pünkösdvasárnap kerül megrendezésre az I. Szeged Félmaraton és Futófesztivál, a Szeged napja Ünnepségsorozat részeként.

2016. április 6.

Kép
Hírek

Fuss, hogy más jóllakhasson- ismét jótékonysági akciót hirdet a Magyar Élelmiszerbank!

Az Élelmiszerbankok foglalkoznak a világ egyik legnyugtalanítóbb kérdésével: az éhezéssel a bőség világában. Több millió ember éhezik nap, mint nap. Ezzel egy időben az emberi fogyasztásra termelt élelmiszer 1/3-a veszendőbe megy. Egy nagy része a hulladéklerakóba kerül, ahol metángáz termelődik belőle, ami egy olyan üvegházhatású gáz, ami károsítja a vízellátást, a földeket, a levegőt és ezzel árt a jelenlegi és a jövőbeni generációknak.

2016. február 23.

Kép
Hírek

Kerékpár- és futó tesztnap idén is

A Mozgasvilg.hu 2015. szeptember 26-án, a Csillebérci Szabadidőközpontban ismét megrendezi tesztnapját!

2015. szeptember 7.

Kép
Hírek

Határ a csillagos ég

Aki szeret lentről felfelé futni, annak van egy ideális programajánlatunk októberre. Erre a kihívásra éredemes odatenni a következő egy hónapot.

2015. szeptember 3.