Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Hírek

Csatlakozz a Runner's World sportkutatásához, és vegyél részt nyereményjátékunkon!

Kedves Futótársunk! A nyereményjátékunk sorsolása már lezárult, azonban a garantált ajándékod továbbra is átveheted a kérdőív kitöltése után!

2023. november 17.

Kép
Promóció

A New Balance bemutatja a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at

A New Balance bemutatta a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at. Az új modell a New Balance futás, innováció és kézművesség iráni elkötelezettségének tökéletes megtestesítője. A FreshFoam X 1080v13 új élményt nyújt kiemelkedően puha párnázottságának, megnövelt kényelmének és jobb illeszkedésének köszönhetően mindenki számára, aki fut.

2023. november 2.

Kép
Promóció

Még mindig inkább párna alatt tartjuk az adatainkat

2023. október 25.

Kép
Promóció

Őszi zsongás! Megjelent az Otthonok&Megoldások online magazin legfrissebb száma

Itt van az ősz, itt van újra – és mi újra csak rajongással csodáljuk. Ezt a rajongást igyekeztünk visszaadni nektek az Otthonok&Megoldások online magazin legfrissebb számának oldalain is.

2023. szeptember 20.

Kép
Promóció

Ó, IÓ, CIÓ, VAKÁCIÓ! – Megjelent az Otthonok&Megoldások magazin nyári lapszáma

A nyár minden esszenciájával itt az Otthonok&Megoldások magazin legfrissebb, digitális lapszáma. A legfrissebb trendekkel és időtálló darabokkal, páratlan lakásbelsőkkel és különleges inspirációkkal tökéletes társad lesz a strandon, a kertben ejtőzve vagy utazás közben. A telefonodnak hála pedig egyszerűen nem tudod otthon felejteni.

2023. június 23.

Kép
Promóció

Rászorulókhoz juttatja el a SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a mentett élelmiszereket

A SPAR Magyarország több mint negyedszázada stratégiai partnere a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak és számos területen együttműködik a hátrányos helyzetű embertársainkat segítő szervezettel. Egy újabb, 2022 szeptemberében életbe lépett közös kezdeményezésüknek köszönhetően pedig rendszeres, napi élelmiszer-adományokat juttatnak el oda, ahol legnagyobb a szükség.

2023. június 21.

Kép
Hírek

Global Running Day a PUMA-val!

Ünnepeld a PUMA-val a futás nemzetközi napját!

2023. május 26.

Kép
Hírek

Már a világcsúcsok vörös szőnyege is a helyén a Nemzeti Atlétikai Központban

Elkészült az augusztusi budapesti atlétikai világbajnokság versenypályája a Nemzeti Atlétikai Központban, amelyet szerdán mutattak be a sajtó képviselőinek.

2023. április 26.

Kép
Hírek

Teszteld a PUMA legújabb futócipőit a Telekom Vivicittán!

A PUMA vár a Vivicittán!

2023. április 20.

Kép
Promóció

Minden hétfőn Árzuhanás a SPAR-nál

A SPAR Magyarország eddig is igyekezett a lehető legkedvezőbb árú kínálattal és változatos akciókkal megkönnyíteni a bevásárlást. Mostantól az áruházlánc még nagyobb fokozatra kapcsol és az Árzuhanás Promóció keretében hetente megjelenő terméklistáinak csökkenő áraival teszi még vonzóbbá kínálatát a SPAR és INTERSPAR áruházakban. Az árcsökkenés mértéke a Promócióban ettől a héttől, terméktől függően 5 és 39% között lesz.

2023. március 14.

Kép
Promóció

Közel 14 tonnával kevesebb papírt használ fel ettől az évtől a SPAR

Ismét nagy lépést tett a környezettudatosság irányába a SPAR Magyarország. A vállalat digitális megoldásokkal csökkenti az áruházai működéséhez szükséges, papíralapú adminisztrációt. Az intézkedés révén a vállalat 14 tonna papírt takarít meg már 2023-ban.

2023. február 22.

Kép
Promóció

Már 80 SPAR üzletben leadható a használt sütőolaj és zsiradék

2022 végére a korábbinak mintegy duplájára nőtt a SPAR hálózatában telepített használt sütőolaj-gyűjtőpontok száma országszerte, így immár nyolcvan hiper-, és szupermarketnél lehet egyszerűen elhelyezni az egyébként környezetszennyező, ám korszerű technológiával újrahasznosítható anyagot.

2023. február 7.

Kép
Promóció

A SPAR kitart a jó ügyek támogatása mellett: a vállalat 2022-ben több mint 244 millió forintot fordított jótékonysági célokra

A SPAR Magyarország évről-évre számos egészséggel, szociális szférával, oktatással, kultúrával, sporttal és állatvédelemmel kapcsolatos szervezetet, ügyet támogat, s elkötelezetten segíti a hazai kisvállalkozásokat, hogy termékeikkel megjelenhessenek az üzletlánc polcain.

2023. január 24.

Kép
Promóció

Terepfutócipők különleges igényekhez

Akár a távot, akár a tempót szeretnéd kimaxolni, a Saucony terepfutócipő kínálatában megtalálod hozzá a társad!

2022. december 7.

Kép
Promóció

Aszfaltos futóként is érdemes terepen futni - mutatunk hozzá egy jó futócipőt!

Az őszi-téli szezon tökéletes időszak a terepfutásokra, ha pedig új futócipőre is szükséged lesz hozzá, mindenképpen csekkold a SAUCONY Peregrine 12-t is!

2022. november 29.

Kép
Promóció

Fények, illatok, ízek – ezekkel vár az Otthonok&Megoldások magazin téli lapszáma

Most már ideje, hogy hivatalosan is megnyissuk az ünnepi szezont! Méghozzá nem mással, mint az Otthonok&Megoldások magazin díszekbe öltözött karácsonyi lapszámával.

2022. november 22.

Kép

Csapasd a hegyen a HOKA SPEEDGOAT 5-ben!

Megérkezett a márka egyik igazi „igáslovának” új generációja – könnyebb súllyal és nagyobb tapadással, mint valaha, ráadásul a fenntarthatóság is előtérbe került!

Kép

RUN XX Nitro VS. Deviate Nitro - a PUMA két új futócipőjét teszteltem

Tudtad, hogy a Puma kínálatában nemcsak kényelmes és funkcionális futó ruhadarabokat és kiegészítőket, de számos cipőt is találsz? Terepmodelleket és aszfaltos darabokat is, így a céljaidnak megfelelően választhatod ki a hozzád és edzéseidhez passzolót! Mi most két különböző cipőt mutatunk be, amelyek más-más futóedzésekhez, más-más lábálláshoz illenek: ez a Run XX Nitro és a Deviate Nitro!

Kép

Szenzációs szezonzáró futóesemény a Balatonnál

19. alkalommal rajtol a JYSK Balaton Maraton és Félmaraton november 19-én Siófokon.

Kép
Promóció

Gyere velünk futni és teszteld a PUMA legújabb futócipőit!

Kezdjük együtt a hosszú hétvégét!

2022. október 23.

Kép
Promóció

Húszezer résztvevőt várnak az október 8-9-i 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválra

800 hazai település csaknem tizennyolcezer magyar és 83 ország kétezernél több külföldi futója gyönyörködhet Budapest világörökségi panorámájában október 8-9-én.

2022. szeptember 27.

Kép
Promóció

Néhány alapkérdés megválaszolása segít kitalálni, vagy legalább irányba állítani, hogy milyen gépre érdemes beruháznunk

A laptopvásárlás, vagyis a megfelelő gép kiválasztása nem is olyan egyszerű dolog, mint azt gondolnánk. Főleg manapság, amikor már rengeteg márka megannyi modellje és konfigurációja közül lehet válogatni. Könnyű elveszni a laptoprengetegben, és ez fokozottan igaz akkor, ha az ember kevésbé ért hozzá. A megfelelő eszköz kiválasztásánál fontos néhány alapkérdést tisztázni magunkban, hogy legalább az irányt tudjuk belőni. Olyanokat érdemes átgondolunk, hogy:

2022. szeptember 21.

Kép
Promóció

Fenntarthatóvá tenné a pénzügyeit is? Fontos információk, nem csak befektetőknek!

Napjainkban már nem csak azzal tehetünk többet a fenntartható világért, ha megújuló energiát használunk, vagy éppen kevesebbet nyomtatunk, pénzügyi döntéseinkkel is hozzájárulhatunk a fenntarthatósági célokhoz. A legfontosabb információkat a Raiffeisen Bank szakértői mutatják be.

2022. szeptember 16.

Kép
Promóció

Inspiráló ősz-élményekkel és ötletekkel tele vár az Otthonok&Megoldások magazin legfrissebb lapszáma

A legizgalmasabb évszakban járunk! A színek, az illatok, a hangulatok – mind arra sarkallnak minket, hogy alkossunk, tegyünk, csináljunk valami szépet. Ennek pedig a legjobb tere nyilvánvalóan az otthonunk. A legjobb társ benne pedig az Otthonok&Megoldások őszi köntösbe öltöztetett lapszáma.

2022. szeptember 6.

Kép
Promóció

Ezt te is imádni fogod - Itt a HOKA Bondi 8, amiben örömfutássá változik az edzés!

A Bondi 8 különleges újításokkal teszi a futást még kényelmesebbé és élvezetesebbé!

2022. augusztus 22.

Kép
Promóció

#MEGÚSSZUK – Szombaton megrendezik a 40. Lidl Balaton-átúszást

Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság parancsnokával egyetértésben, a szervező bizottság úgy döntött, hogy a 40. Lidl Balaton-átúszást 2022. július 23-án, szombaton megtartják.

2022. július 21.

Előző oldal
Következő oldal