Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Hírek

Lubics Szilvi vallomásával fontos üzenetre hívja fel mindenki figyelmét!

Hazánk egyik legeredményesebb ultrafutója a közösségi média felületein osztotta meg egy őszinte posztban, hogy nemrég egy rosszindulatú rákos megbetegedéssel diagnosztizálták, ám ő a sajnálat helyett inkább csak azt kéri, hogy mindenki jobban figyeljen magára, és járjon rendszeresen szűrővizsgálatokra.

2023. augusztus 3.

Kép
Edzés

"El kellett hinnem magamról, hogy képes vagyok a győzelemre!" - interjú Mihalik Norberttel, az Ultrabalaton új pályacsúcstartójával

A győzelem és a pályacsúcs (16:27:54) ellenére sem tartja hibátlan versenynek az idei Ultrabalatont Mihalik Norbert, akit maximalizmusa és a számok iránti lelkesedése is ösztönöz arra, hogy minél eredményesebb futó váljon belőle. Az elért eredménynek nagyon örül, de nem bízza el magát, csak csendben élvezi a sikert, amit csapatmunkaként értékel, és a segítői mellett az edzőjének is nagyon hálás.

2023. május 22.

Kép
Hírek

Csik Ferenc díjat kapott Lubics Szilvia

A Magyar Sport Napja alkalmából kapta a rangos kitüntetést a kiváló ultrafutó, aki azonban nem élvezte sokáig az ünnepi pillanatokat, mivel már várta az Ultrabalaton.

2023. május 5.

Kép
Hírek

"Akkor vagyok lelkileg jól, ha van egy célom, amiért, ha megdolgozom, megvan az eredménye" - interjú Vincze Zsófival a Mozart 100 by UTMB 75 km teljesítésről

Vincze Zsófit a Runner’s World egyik állandó szerzőjeként is ismerhetitek nálunk, írásaival rendszeresen találkozhattok a magazinban, és Zsófi nem csak ír a futásról, hanem űzi is, ráadásul nem is akárhogy! A múlt hétvégén épp a meseszép Ausztriában állt rajthoz a Mozart 100 by UTMB 75 km-es távján! Az élményeiről és még sok minden másról is beszélgettünk Zsófival.

2022. június 26.