Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Promóció

„Találkozzunk a rajtnál”

Ismét futók népesítik be a Balaton partját Zamárdiban, ahol szeptember 16-án harmadik alkalommal kerül megrendezésre a dm Balaton Run családi futóverseny. A futóversenyek között fiatalnak és öko szemlélettel egyedinek számító versenyre várnak minden korosztályt.

2023. szeptember 4.

Kép
Hírek

Szombaton és vasárnap reggel 7 órakor a Hősök terén rajtolnak az atlétikai világbajnokság maratoni versenyei

Holnap a női maratoni futókat láthatjuk versenyezni, vasárnap reggel pedig a férfiak rajtolnak.

2023. augusztus 25.

Kép
Hírek

Meglepetés koncertek, látványos programok az atlétikai vb maratoni útvonalán

Megépült a hétvégén az a kábelkamera rendszer a budapesti Hősök tere és a Kodály körönd között, amely 980 méter hosszan a magasból mutatja majd az atlétikai világbajnokság maratoni és gyalogló versenyeit, valamint a háttérben a várost. További lezárások és parkolási tilalmak várhatók az Andrássy út környékén – jelentették be a szervezők a Hősök terén a világbajnokság utcai versenyiről tartott sajtótájékoztatón. Kiderült az is, hogy a maraton versenyek útvonalán szurkolói pontokat építenek ki, amelyeken ismert zenészek, zenekarok adnak koncerteket.

2023. augusztus 15.

Kép
Hírek

A Kék csapat első magyarként sikeresen teljesítette a legendás angol kihívást, a Bob Graham Roundot

105,85 kilométer, 8066 méter pozitív szintemelkedés 24 órás szintidőn belül, Angliában a Lake District Nemzeti Park területén. Ez a Bob Graham kör, amit először sikerült magyar futóknak a 24 órás szintidőn belül teljesíteni.

2023. június 9.

Kép
Edzés

"2-3 nap után egy 100 km-es verseny is megszépül" - interjú Vincze Zsófival a 2023-as Salomon Ultra-Trail Hungary női győztesével

Másodszor indult, és másodszor győzött a Salomon Ultra-Trail Hungary leghosszabb távján Vincze Zsófi, aki ezúttal már nem csak önmagáért, hanem a sportolóiért is izgult, így volt miről beszélgetni a verseny után.

2023. június 1.

Kép
Hírek

Tudj meg többet az atlétikáról! - Kabalák a világbajnokságokon

A világ sporteseményeihez hozzátartozik, hogy az adott rendezvényre vonatkozóan teljes arculatot alakítanak ki a szervezők. Ebbe beleértjük a logóhasználatot, illetve az egyéb egyedi jelképeket is. Az idén megrendezésre kerülő budapesti világbajnokság logóját tavaly augusztus 19-én mutatták be, pontosan 1 évvel az esemény kezdete előtt. Budapest látképének emblematikus motívumát, a Nemzeti Atlétikai Stadionból is jól látható pálmaágat magasba emelő Szabadság-szobrot közel egymilliárdan fogják megtekinteni a verseny ideje alatt a tévé képernyője előtt ülve.

2023. május 9.

Kép
Promóció

Elkészült a CUPRA-életérzés magyar zenei toplistája - Fald a kilométereket a CUPRA márkanagykövetei, a StadiumX által összeállított ritmusokra!

Budapest, 2023. április 24. – A CUPRA autómárka DNS-ének fő alkotóelemei az egyediség, dinamizmus és szenvedély. Ezt a spanyol életérzést mostantól a nemzetközi színtéren is elismert DJ páros, a StadiumX képviseli Magyarországon a CUPRA márkanagyköveteként. A duó tagjai ennek apropóján összeállítottak egy olyan zenei listát , amely mindenkit felpörget – akár vezetés, akár futás közben.

2023. április 26.

Kép
Kezdők

Osztály vigyázz! - felsorakozik az UTH elsős évfolyama

Első alkalommal rajthoz állni egy futóversenyen mindig különleges és maradandó emlék. Első alkalommal rajthoz állni Magyarország legnagyobb terepfutó versenyén pedig még különlegesebb.

2023. április 22.

Kép
Edzés

Csanya 7+1 tippje az Ultra-Trail Hungary elsőbálozóinak

A versenyfelkészülés utolsó heteiben az edzéseken kívül már érdemes a frissítésre és a felszerelés összeállítására is figyelni. Csanya tanácsai most elsősorban azoknak szólnak, akik az első UTH versenyükre készülnek, de a következő tippeket érdemes más versenyekre is magaddal vinni a későbbiek során!

2023. április 14.

Kép
Edzés

Magyar kezdeményezésre indult és már 15 éves a Tusnadmarathon!

A magyar gyökerekkel rendelkező Tusnadmarathon powered by Eco Tiny versenye idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre, mely csodaszép környezetben, kihívásokkal teli izgalmas útvonalat és felejthetetlen élményeket garantál az indulóknak.

2023. április 7.

Kép
Hírek

Irány az Ultra-Trail Hungary - Terepfutás luxuskivitelben!

Játssz velünk és ha szerencséd van, akkor úgy indulhatsz Magyarország legnagyobb terepfutó rendezvényén, a Salomon Ultra-Trail Hungary szabadon választott távján, mint egy herceg, vagy hercegnő. Ha téged sorsolunk ki, akkor személyi edző készít majd fel az általad kiválasztott távra, a Salomon felöltöztet tokától bokáig, a hazai terepfutás pápája, Csanya pedig jól megszervezi neked a versenyt. Nincs más dolgod tehát, mint kitölteni ezt a jelentkezési űrlapot és nagyon-nagyon-nagyon arra gondolni, hogy te nyersz.

2023. március 2.

Kép
Hírek

A budapesti atlétikai világbajnokság maratoni útvonala Szemerei Levente szemével

Már hivatalosan is bemutatták az augusztusban megrendezésre kerülő budapesti atlétikai világbajnokság utcai versenyeinek útvonalait, amelyek érinteni fogják Budapest legszebb nevezetességeit. A Hősök terétől a Várkert Bazárig terjedő maratoni útvonallal kapcsolatban Szemerei Leventét kértük meg, fejtse ki véleményét.

2023. március 1.

Kép
Edzés

Próbáld ki ezt az 5 alternatív húzódzkodást, hogy hozzáerősödj az alapgyakorlathoz

A saját testsúlyos gyakorlatok egyik legkeményebbike a húzódzkodás, amely brutálisan megerősíti az egész felső testestet. Végrehajtása kifejezetten nehéz, ám több olyan gyakorlat is létezik, melyekkel meg lehet erősíteni a kapcsolódó izomzatot annyira, hogy képessé válj rá.

2023. január 16.

Kép
Hírek

Ma délben indul a 2023-as Salomon Ultra-Trail Hungary regisztrációja

Jövőre már hetedik alkalommal állhatunk rajthoz az eseményen, melynek versenyszámai további két futammal bővülnek.

2022. november 2.

Kép
Hírek

Mindenki odavan Eliud Kipchoge frissítő emberéért

Eliud Kichoge vasárnap maratoni világcsúcsot futott Berlinben, 2:01:09-es idővel, de nem csak ő került a figyelem középpontjába a verseny után.

2022. szeptember 27.

Kép
Promóció

Fenntarthatóvá tenné a pénzügyeit is? Fontos információk, nem csak befektetőknek!

Napjainkban már nem csak azzal tehetünk többet a fenntartható világért, ha megújuló energiát használunk, vagy éppen kevesebbet nyomtatunk, pénzügyi döntéseinkkel is hozzájárulhatunk a fenntarthatósági célokhoz. A legfontosabb információkat a Raiffeisen Bank szakértői mutatják be.

2022. szeptember 16.

Kép

Egy vertikális kilométer története Svájcból

Vannak a futó ember életében olyan bakancslistás események, útvonalak, amik, ha elérhetővé válnak – versenytől függetlenül – feltétlenül futásra invitálnak. Persze verseny keretében lenne az igazi, ám ha ez nem kivitelezhető, akkor nincs más hátra, mint kipróbálni magunkat csak magán az útvonalon.

Kép

Egy évvel a rajt előtt bemutatták a budapesti atlétikai világbajnokság logóját

Pontosan 365 nap múlva, 2023. augusztus 19-én kezdődik Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, az atlétikai világbajnokság. Ebből az alkalomból a szervezők rövidfilmben mutatták be a verseny logóját, amely nem más, mint Budapest látképének emblematikus részlete a Gellért-hegy tetején, a pálmaágat magasba tartó Szabadság-szobor.

Kép

VIDEÓ: Ilyen volt a mi Global Running Day-ünk!

A nemzetközi futónapot minden év júniusának első szerdáján tartják, ami idén június 1-jére esett, mi pedig két programmal ünnepeltük meg a napot!

Kép
Hírek

Ultra-Trail Hungary - A terepfutás kétnapos szentmiséje

Három betű, ami Magyarországon egyet jelent a Pünkösddel, és a terepfutás legnagyobb fesztiváljával. A Salomon Ultra-Trail Hungary két év után kerül újra, immáron hatodik alkalommal megrendezésre.

2022. május 31.

Kép
Hírek

Megdőlt a férfi és női pályacsúcs a Zegamán – Kilian Jornet továbbra is a legjobbak között!

Ha a spanyol terepfutó elindul a Zegamán, szinte biztos, hogy megnyeri, ma ráadásul a pályacsúcs is összejött neki!

2022. május 29.

Kép
Promóció

„Engem a futás inspirál” - ne hagyd ki te se az idei dm Balaton RUN-t!

Egy családias verseny, jó hangulat, változatos távok, szuper programok, tökéletes helyszín - ez a dm Balaton RUN!

2022. május 2.

Kép
Hírek

Idén is indul a Menedzserszövetség jótékonysági futócsapata az Ultrabalaton futóversenyen!

Április 30-án elrajtol a Menedzserszövetség Jótékonysági futócsapata a XVI. NN Ultrabalaton futóversenyén, amelyet egyéniben, váltóban futva teljesíthetnek a résztvevők.

2022. április 30.

Kép
Hírek

VIDEÓ: Leteszteltük a HUAWEI legújabb sportóráját, a GT Runnert!

Megjelent a HUAWEI GT Runner, ami a márka első kifejezetten futóknak szánt órája!

2022. április 19.

Kép
Edzés

A 8 legjobb futós zene nem csak futáshoz

Akár zenével szoktál, akár nem, biztosan te is ismersz több olyan dalt, aminek megszületését épp a futás ihlette. Összeállításunkban hazai és külföldi zenéket válogattunk, amik futásról szólnak, így ha van egy lejátszási listád a futáshoz, akkor ezeket a dalokat feltétlen vedd fel a kedvencek közé!

2022. április 17.

Kép
Hírek

A futás világa, a világ futása - holnap te is megnézheted az IRunLady című filmet!

Március 21-én 18 órától lesz megtekinthető az IRunLady című dokumentumfilm a Cinema City mozikban, Budán a Mammutban, Pesten a Westendben és a vidéki CC mozikban. Ne hagyd ki!

2022. március 20.

Előző oldal
Következő oldal