Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Ilyenek vagyunk mi futók a pandémia első éve után

humor, gondolatok a futókról, pandémia, nevetés,
Facebook
Twitter
Pinterest
Elkeseredettek, motiválatlanok, antiszociálisak? Vagy megpróbáljuk most is hozni a formát és jót röhögünk, amikor csak lehet!

Nekünk szimpatikusabb az utóbbi hozzáállás. Ennek megfelelően összeszedtünk magunkról, futókról 12 olyan idézetet és állítást, amik nagyon is igazak és még mosolyogni is lehet rajtuk!

1. Ha a mellettem lévő futópadon futsz, arra a kérdésre, hogy versenyzünk-e nyilván igen a válasz!

2. Biztos lehetsz abban, hogy futó vagy, ha az autópályán a kijáratot jelölő kilométertáblát meglátva elgondolkodsz azon, hogy a távot akár le is tudnád futni.

3. Ha valamilyen fájdalmat érzek, biztos, hogy abba fogom hagyni a futást, míg helyre nem jövök – állította ezt a megkérdezett futók közül senki.

4. Biztos lehetsz abban, hogy futó vagy, ha az esetleges problémákra, konfliktusokra az az első válaszod, hogy: futni kell mennem!

#vegyélhazait: Feketekert bio homoktövis

#vegyélhazait: Feketekert bio homoktövis

100% frissen préselt natúr homoktövis lé a Balaton partjáról. Igazi superfood. Gazdaságos 2 literes bag in box kiszerelésben a  hosszantartó garantált minőségért. Tömény egészségbomba, tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, zsírsavakkal, antioxidánsokkal.

A termék limitált számban elérhető webshopunkban!

5500 Ft

Megnézem

5. A maratoni felkészülés legszebb pillanata azaz átmenet, amikor az elmédben eltűnik, a „le szeretném futni” és megjelenik a „teljesíteni fogom” gondolat.

6. A hétvége programjának kialakításakor mindig azaz első gondolatod, hogy hová fér bele a hétvégi hosszú futás.

7. Biztos lehetsz abban, hogy futó vagy, ha minden futót megbámulsz autóvezetés közben és eluralkodik rajtad a féltékenység és irigység érzése.

8. Nyilván futó vagy, ha nyáron a barnulási vonalaidat nem a fürdőruhád, hanem a futóruházatod követi.

Runner’s World 2021/01 (digitális verzió)

Runner’s World 2021/01 (digitális verzió)

A legfrissebb Runner’s World fő témája a generációk a futásban. Egyik legizgalmasabb anyagunk is ebben a témában készült, olyan testvérekről, akik egymás ellenfelei a pályán, de ez sokkal inkább előnyükre válik, mint hátrányukra. Nem is gondolnánk, mennyi közeli rokon versenyzik most is a világ élvonalában! Történetük nagyon sokat elárul a sportszerűségről, és arról, hogy van, ami még a győzelemnél is fontosabb… még egy élsportoló számára is.

Szintén a generációs témában szólaltattunk meg olyan gyerekeket, akik közül a legtöbben még általános iskolások, de már nagyon szoros és személyes kapcsolatot ápolnak a futással. Olyanokat is bemutatunk, akik versenyszerűen futnak, de olyanokat is, akiknek már ilyen kicsi korban többet jelent a futás, mint testnevelésórai kötelező köröket. Figyelem, megint kiderül, hogy van mit tanulnunk a gyerekektől.

595 Ft

Megnézem

9. Valószínű akkor is futó vagy, ha arra a kérdésre, hogy mi történik, ha egy versenyen esik az eső, teljesen magától értetődőan azt a választ adod, hogy: semmi, vizes leszek.

10. Azért futok, mert jót tesz. Illetve azért, mert szeretek enni. És inni is. Sokat mind a kettőből!

11. Azt mondják, hogy pénzért nem vásárolható meg a boldogság, de futócipő igen, és az lényegében egy és ugyanaz.

12. Sokan elfelejtették már, hogy futni úgy is lehet, hogy nem készül róla poszt. Érdemes gyakorolni!

Galéria / 6 kép

Mentális játékok, amivel élvezetesebbé teheted hosszú futásaid

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók