Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Csatlakozz a Runner's World sportkutatásához, és vegyél részt nyereményjátékunkon!

Csatlakozz a Runner's World sportkutatásához, és vegyél részt nyereményjátékunkon!
Facebook
Twitter
Pinterest
Kedves Futótársunk! A nyereményjátékunk sorsolása már lezárult, azonban a garantált ajándékod továbbra is átveheted a kérdőív kitöltése után!

Miért futunk? Mi az, ami segít leküzdeni nehézségeinket, ami nem hagyja, hogy céljainkat szem elől tévesszük?

A Runner’s World csapata most a segítségeteket kéri abban, hogy megismerhessük mozgatórugóitokat, inspirációitokat. Célunk betekinteni a futók mindennapjaiba, étkezési szokásaiba, a sport segítségével kialakított kapcsolataiba.

Van, aki a reggeli napfényben, van aki az esti órákban, van aki csak nyáron, de van aki a téli hidegben is kimozdul. Néhányunk a természet csendjét, mások a város hangzavarát, vagy akár a fülükben dübörgő zene ütemét szeretik hallgatni. Mindannyian máshogy éljük meg ezt a különleges sportot, mégis összetart minket.

Töltsd ki futással és sportolással kapcsolatos kérdőívünket, hogy jobban megismerhessünk téged és véleményedet!


Ránk fordított idődért cserébe megkapod bármelyik Runner’s World könyv e-book változatát, és egyúttal részt vehetsz sorsolásunkon is, ahol megnyerheted a David Goggins: Nincs hatalmad felettem című világsikerű könyvének egyikét!

Sorsolás: 2023. december 11.

Kattints a képre a kitöltéshez:

Kép

Ha Te is a Runner's World csapat tagjának érzed magad, ne maradj ki! Köszönjük, ha segíted munkánk a kutatás kitöltésével. Hálásak vagyunk a kitartó olvasásért, a követésetekért illetve támogatásotokért!

A Runner's World csapata

A játékszabályzatot ITT, az adatvédelmi tájékoztatót pedig ITT éred el.

Videók

Kép

3 szűrővizsgálat, amire minden évben menj el, ha aktív életmódot folytatsz

Hobbi sportolóként nyilvánvalóan figyelsz a megfelelő mennyiségű pihenésre, a testi-lelki egyensúlyra, egészségesen táplálkozol, és rendszeresen mozogsz legyen az futás, kerékpározás, úszás, vagy épp valamilyen fitnesz tevékenység. Azonban mennyire vagy tudatos a megelőzést illetően?

Kép

Edzés, táplálkozás, pihenés és a menstruáció: hogyan tudsz a ciklusod rabságából jól kijönni?

Érezted már azt, hogy szervezeted hormonális változásai által kiszolgáltatottá válsz rendszeresen? Nem vagy egyedül, de segítünk hogy ne így legyen!

Kép

Futócipőteszt: Itt a New Balance FreshFoam X 1080v13, a márka eddigi legpárnázottabb modellje!

Októberben dobta piacra a New Balance a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at, amiről most a New Balance Run Club két edzője, Prisznyák Gyula és Tamás Máté mondja el a tapasztalatait!

Kép

5 fontos tanács, amit fogadj meg, mielőtt elindulsz futni az esőben

Futóként szinte elkerülhetetlen, hogy esőben is fuss, még akkor is, ha nagyon nincs ínyedre. Pedig érdemes néha direkt esős időben is elindulni, még akár akkor is, ha amúgy nem terveztél futni aznap, mivel így is szoktatod magad az esős futásokhoz. Hogy miért fontos ez? Azért, mert lehet, hogy életed egyik legfontosabb versenyén végig szakadó esőben kell majd futnod…

Kép

3 ok, amiért érdemes futás után (is) kávézni

Amennyiben te is a kávéimádók táborát erősíted, és el sem tudod képzelni a reggeleidet kávé nélkül, úgy szuper hírünk van! Kávézni igenis ér, ráadásul nem csak futás előtt, hanem testmozgás után is bizonyítottan egészségesnek számít egy bögre forró fekete!

Kép

8 kérdés, ami abban segít, hogy jobb futóvá válj!

Amikor elérsz egy fontos célt futóként, olykor nehéz a motivációt tovább menteni és haladni egy újabb cél felé. Ezt az időszakot – túl azon, hogy figyelmet szentelsz a regenerációra is – érdemes visszatekintéssel folytatni.