Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Kilian Jornet terepfutóként elköszönt és horgásznak áll!

Kilian Jornet terepfutóként elköszönt és horgásznak áll!
Facebook
Twitter
Pinterest
Aki tegnap bekukkantott Kilian Jornet FB oldalára vagy nagyon meglepődött és sajnálkozott, vagy nagyot nevetett…

Kilian ugyanis egy kisfilmen keresztül bejelentette a visszavonulását. Pecabottal, horgász boksz-szal, nagykabátban lesétál egy tóparti stégre. Beavat, hogy milyen elfoglaltságra cseréli profi terepfutó karrierjét. A Salomon csapat búcsúzóul szuperklasszis karbon pecabotot gyártott neki. Az anyag adott volt a síbotok és túrabotok után, nem lehet sokkal bonyolultabb egy pecabot, így született meg az S/LAP Karbon Horgászbot.

Aztán persze mára megérkezett a videó párja, csupán áprilisi tréfa volt a profi módon megkomponált videó, amihez kapcsolódik egy komoly felhívás: „reméljük, hogy ez a kis vicc sikerült megnevettetni sokakat ebben a nehéz időszakban. Ám most szeretnénk valami olyasmire felhívni a figyelmet, ami nagyon fontos számunkra. Adománygyűjtésbe kezdtünk a koronavírus frontvonalában küzdő egészségügyi dolgozók biztonságának elősegítése érdekében. Három általam dedikált futócipőre lehet pályázni, amelyeket különböző ikonikus versenyeken viseltem. Az egyiket a 2018-as Sierre-Zinal-on, a másikat a 2017-es UTMB-n, a harmadikat pedig a 2019-es Golden Trail sorozat nepáli fináléján.”

Ahhoz, hogy valaki elnyerhessen egy cipőt ide kattintva a WHO számára adományt kell utalnia, ezt követően az Instagramon az utolsó témához kapcsolódó poszthoz kérnek egy "❤️"-t. A nyerteseket ez alapján választják ki.


Galéria / 8 kép

Hétköznapok korona idején

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók