Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

A New Balance bemutatja a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at

new balance
Facebook
Twitter
Pinterest
A New Balance bemutatta a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at. Az új modell a New Balance futás, innováció és kézművesség iráni elkötelezettségének tökéletes megtestesítője. A FreshFoam X 1080v13 új élményt nyújt kiemelkedően puha párnázottságának, megnövelt kényelmének és jobb illeszkedésének köszönhetően mindenki számára, aki fut.

A New Balance Sportkutató Laboratóriumának kutatásai és fejlesztései alapján az új külső talp kialakítása növeli az elülső lábfej merevségét és a továbbfejlesztett gördülés pedig javítja a lépések közötti átmenetet - segítve a futókat, hogy a saját útjukat járják, kényelmesen.

A FreshFoam X 1080v13 nagyobb párnázottsága puha és könnyű érzést ad. A habkeverék a megnövelt középtalp magassággal párosulva kényelmes futást biztosít, a távolságtól függetlenül.

A New Balance a sport és a kultúra metszéspontjában helyezkedik el, ami a FreshFoam X 1080v13 esetében is előtérbe kerül. A FreshFoam X 1080v13 újonnan tervezett hálóval rendelkezik, fényvisszaverő részletekkel és strukturált illeszkedéssel, ami tökéletes cipővé teszi a sportoláshoz és egész napos viselethez egyaránt.

new balance

"A FreshFoam X 1080v13 valóban a kutatás, a fejlesztés és a design innováció megnyilvánulása a márka számára" - mondta Danny Orr, a New Balance Tech Running általános igazgatója. "A New Balance egyik legnépszerűbb futócipőjeként az általános élményt, a párnázottságot és a dizájnt szerettük volna javítani. Ezekkel az újításokkal a FreshFoam X 1080v13-at minden futó számára tökéletes cipővé tettük”.

A FreshFoam X 1080v13 már megvásárolható a newbalance.hu oldalon, kiskereskedelmi ára 75990 Ft.

Kép
Tovább olvasok

Videók

Kép

3 szűrővizsgálat, amire minden évben menj el, ha aktív életmódot folytatsz

Hobbi sportolóként nyilvánvalóan figyelsz a megfelelő mennyiségű pihenésre, a testi-lelki egyensúlyra, egészségesen táplálkozol, és rendszeresen mozogsz legyen az futás, kerékpározás, úszás, vagy épp valamilyen fitnesz tevékenység. Azonban mennyire vagy tudatos a megelőzést illetően?

Kép

Edzés, táplálkozás, pihenés és a menstruáció: hogyan tudsz a ciklusod rabságából jól kijönni?

Érezted már azt, hogy szervezeted hormonális változásai által kiszolgáltatottá válsz rendszeresen? Nem vagy egyedül, de segítünk hogy ne így legyen!

Kép

Futócipőteszt: Itt a New Balance FreshFoam X 1080v13, a márka eddigi legpárnázottabb modellje!

Októberben dobta piacra a New Balance a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at, amiről most a New Balance Run Club két edzője, Prisznyák Gyula és Tamás Máté mondja el a tapasztalatait!

Kép

Csatlakozz a Runner's World sportkutatásához, és vegyél részt nyereményjátékunkon!

Kedves Futótársunk! A nyereményjátékunk sorsolása már lezárult, azonban a garantált ajándékod továbbra is átveheted a kérdőív kitöltése után!

Kép

5 fontos tanács, amit fogadj meg, mielőtt elindulsz futni az esőben

Futóként szinte elkerülhetetlen, hogy esőben is fuss, még akkor is, ha nagyon nincs ínyedre. Pedig érdemes néha direkt esős időben is elindulni, még akár akkor is, ha amúgy nem terveztél futni aznap, mivel így is szoktatod magad az esős futásokhoz. Hogy miért fontos ez? Azért, mert lehet, hogy életed egyik legfontosabb versenyén végig szakadó esőben kell majd futnod…

Kép

3 ok, amiért érdemes futás után (is) kávézni

Amennyiben te is a kávéimádók táborát erősíted, és el sem tudod képzelni a reggeleidet kávé nélkül, úgy szuper hírünk van! Kávézni igenis ér, ráadásul nem csak futás előtt, hanem testmozgás után is bizonyítottan egészségesnek számít egy bögre forró fekete!