Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Szemerei Levente egyéni csúcsot futott és megnyerte a Varsó maratont!

szemerei levente
Facebook
Twitter
Pinterest
Szemerei Levente alig egy hónappal a világbajnokságon való szereplése után szuper formában, egyéni csúccsal nyerte meg a Varsó maratont.

Szemerei Levente a Synergy Magyar Maraton Csapat tagjanként érkezett a Varsó maratonra, ahol nem csupán egyéniben indult, hanem egy különleges csapatversenyben is Erdélyi Zsófiával, Dr. Kovács-Garami Katalinnal és Jenkei Péterrel együtt. A csapatról és a különleges versenyről itt írtunk korábban:

Levente, aki a budapesti atlétikai világbajnokság férfi maratoni mezőnyének egyetlen magyar szereplője volt, egy nagyon egyenletes futással elsőként ért be a célba, ráadásul egyéni csúccsal, ami 2:15:32-es időt jelentett számára. A csapat másik férfi tagja a 10. helyen végzett, 2:26:32-vel. A nők közötti a lengyel Jagielszka Ewa győzött, Erdélyi Zsófia pedig 2:43:35-tel az ötödik helyen futott be. A Synergy Magyar Maraton Csapat pedig az összesített mezőnyben a a 4. helyen végzett!

Szívből gratulálunk minden indulónak!

Tovább olvasok

Videók

Kép

3 szűrővizsgálat, amire minden évben menj el, ha aktív életmódot folytatsz

Hobbi sportolóként nyilvánvalóan figyelsz a megfelelő mennyiségű pihenésre, a testi-lelki egyensúlyra, egészségesen táplálkozol, és rendszeresen mozogsz legyen az futás, kerékpározás, úszás, vagy épp valamilyen fitnesz tevékenység. Azonban mennyire vagy tudatos a megelőzést illetően?

Kép

Edzés, táplálkozás, pihenés és a menstruáció: hogyan tudsz a ciklusod rabságából jól kijönni?

Érezted már azt, hogy szervezeted hormonális változásai által kiszolgáltatottá válsz rendszeresen? Nem vagy egyedül, de segítünk hogy ne így legyen!

Kép

Futócipőteszt: Itt a New Balance FreshFoam X 1080v13, a márka eddigi legpárnázottabb modellje!

Októberben dobta piacra a New Balance a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at, amiről most a New Balance Run Club két edzője, Prisznyák Gyula és Tamás Máté mondja el a tapasztalatait!

Kép

Csatlakozz a Runner's World sportkutatásához, és vegyél részt nyereményjátékunkon!

Kedves Futótársunk! A nyereményjátékunk sorsolása már lezárult, azonban a garantált ajándékod továbbra is átveheted a kérdőív kitöltése után!

Kép

5 fontos tanács, amit fogadj meg, mielőtt elindulsz futni az esőben

Futóként szinte elkerülhetetlen, hogy esőben is fuss, még akkor is, ha nagyon nincs ínyedre. Pedig érdemes néha direkt esős időben is elindulni, még akár akkor is, ha amúgy nem terveztél futni aznap, mivel így is szoktatod magad az esős futásokhoz. Hogy miért fontos ez? Azért, mert lehet, hogy életed egyik legfontosabb versenyén végig szakadó esőben kell majd futnod…

Kép

3 ok, amiért érdemes futás után (is) kávézni

Amennyiben te is a kávéimádók táborát erősíted, és el sem tudod képzelni a reggeleidet kávé nélkül, úgy szuper hírünk van! Kávézni igenis ér, ráadásul nem csak futás előtt, hanem testmozgás után is bizonyítottan egészségesnek számít egy bögre forró fekete!