Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Kozák Luca magabiztosan jutott tovább az elődöntőbe 100m gáton

kozak luca, atletika, gatfutas
Facebook
Twitter
Pinterest
A hőségriadó miatt az atlétikai világbajnokságon különleges intézkedéseket vezettek be az események zavartalansága miatt, a magyar sportolók pedig megint csak eredményes napot zártak. Ilyen volt a negyedik nap:

Kozák Luca idei legjobbjával, 12.71-es idővel jutott tovább az elődöntőbe 100m gáton, a nézőtér pedig valósággal felrobbant. A számban Kerekes Gréta és Tóth Anna is indultak, és bár nem sikerült továbbjutniuk, kőkeményet futottak a lányok is!

kerekes greta
forrás: Getty Images
toth anna
forrás: Getty Images

Molnár Attila új országos csúccsal jutott az elődöntőbe, majd 45.02-t futotta, és így a 12. helyen zárva 400m-en már a döntőbe nem került be. Attila mindent kifutott magából, és a hangulat számára is lehengerlő volt! A 61 fős férfi 800m-es mezőnyben Huller Dániel és Vindics Balázs szerepeltek, Dániel 35., Balázs pedig 34. lett.

Gratulálunk nekik, és alig várjuk a mai nap eseményeit!

Tovább olvasok

Videók

Kép

3 szűrővizsgálat, amire minden évben menj el, ha aktív életmódot folytatsz

Hobbi sportolóként nyilvánvalóan figyelsz a megfelelő mennyiségű pihenésre, a testi-lelki egyensúlyra, egészségesen táplálkozol, és rendszeresen mozogsz legyen az futás, kerékpározás, úszás, vagy épp valamilyen fitnesz tevékenység. Azonban mennyire vagy tudatos a megelőzést illetően?

Kép

Edzés, táplálkozás, pihenés és a menstruáció: hogyan tudsz a ciklusod rabságából jól kijönni?

Érezted már azt, hogy szervezeted hormonális változásai által kiszolgáltatottá válsz rendszeresen? Nem vagy egyedül, de segítünk hogy ne így legyen!

Kép

Futócipőteszt: Itt a New Balance FreshFoam X 1080v13, a márka eddigi legpárnázottabb modellje!

Októberben dobta piacra a New Balance a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at, amiről most a New Balance Run Club két edzője, Prisznyák Gyula és Tamás Máté mondja el a tapasztalatait!

Kép

Csatlakozz a Runner's World sportkutatásához, és vegyél részt nyereményjátékunkon!

Kedves Futótársunk! A nyereményjátékunk sorsolása már lezárult, azonban a garantált ajándékod továbbra is átveheted a kérdőív kitöltése után!

Kép

5 fontos tanács, amit fogadj meg, mielőtt elindulsz futni az esőben

Futóként szinte elkerülhetetlen, hogy esőben is fuss, még akkor is, ha nagyon nincs ínyedre. Pedig érdemes néha direkt esős időben is elindulni, még akár akkor is, ha amúgy nem terveztél futni aznap, mivel így is szoktatod magad az esős futásokhoz. Hogy miért fontos ez? Azért, mert lehet, hogy életed egyik legfontosabb versenyén végig szakadó esőben kell majd futnod…

Kép

3 ok, amiért érdemes futás után (is) kávézni

Amennyiben te is a kávéimádók táborát erősíted, és el sem tudod képzelni a reggeleidet kávé nélkül, úgy szuper hírünk van! Kávézni igenis ér, ráadásul nem csak futás előtt, hanem testmozgás után is bizonyítottan egészségesnek számít egy bögre forró fekete!