Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Versenyezz a legnagyobb pályán!

Versenyezz a legnagyobb pályán!
Facebook
Twitter
Pinterest

A Futniszép csapata ezennel ráfordul a Tihanyi Félmaraton jubileumi évére, és megnyitja a 2024-es szezonbérlet mellett, a III. TRIGO Badacsony Félmaraton és Maraton előnevezését 2023. november 18-án, 18:00 órától.

Badacsonyban futnád első maratonodat? Szeretnél egy brutál szép és emlékezetes befutóérmet? Na meg egy, a versenynek örök emléket állító mezt? Hoznád a gyerkőcöket is, hogy átélhessék a futás és a versenyzés élményét?
Akkor látogass el a futniszep.hu oldalra november 18-án és 18:00-kor és kattints a nevezés gombra!

Legyél Te is ott, mikor a dobpergés zajában Magyar Norbi elkiáltja magát, hogy „RAJT!” Éld át ahogy őrjöng a tömeg beérkezésedkor. Ne maradj le életed egyik legjobb versenyéről, a csodaszép pályáról, és egy magával ragadó élményről!

Kóstold meg velünk a Laposa Borászat legfinomabb borait, a Hableány Étterem ízletes fogásait, ezután kiállítók sorait járhatod végig! Ne izgulj, a kísérőid sem fognak unatkozni, hiszen számukra érdekes beszélgetésekkel és rengeteg gyerekprogrammal készülnek a versenyközpontban.

Június 1-jén többek között az alábbiakra számíthatsz: a kicsiknek rengeteg gyerekprogram, öltöző, ruhatár, tombola, Futniszép shop, még kutyabarátabb pálya, még több kiállító és fergeteges hangulat, ami a verseny végeztével tovább folytatódik majd a frissTeraszon.

Az alábbi távok várnak Rád:

  • 400M Babyrun
  • 3K,
  • 7K,
  • 12K
  • TRIGO 21K
  • 21K páros
  • TRIGO 42K
  • 42K páros

A versennyel kapcsolatos további információkért kövessetek minket a Facebookon, az Instagramon, de a legfontosabb, hogy igazoljátok vissza az eseményt és 2024. június 1-jén

#otttali.

Videók

Kép

3 szűrővizsgálat, amire minden évben menj el, ha aktív életmódot folytatsz

Hobbi sportolóként nyilvánvalóan figyelsz a megfelelő mennyiségű pihenésre, a testi-lelki egyensúlyra, egészségesen táplálkozol, és rendszeresen mozogsz legyen az futás, kerékpározás, úszás, vagy épp valamilyen fitnesz tevékenység. Azonban mennyire vagy tudatos a megelőzést illetően?

Kép

Edzés, táplálkozás, pihenés és a menstruáció: hogyan tudsz a ciklusod rabságából jól kijönni?

Érezted már azt, hogy szervezeted hormonális változásai által kiszolgáltatottá válsz rendszeresen? Nem vagy egyedül, de segítünk hogy ne így legyen!

Kép

Futócipőteszt: Itt a New Balance FreshFoam X 1080v13, a márka eddigi legpárnázottabb modellje!

Októberben dobta piacra a New Balance a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at, amiről most a New Balance Run Club két edzője, Prisznyák Gyula és Tamás Máté mondja el a tapasztalatait!

Kép

Csatlakozz a Runner's World sportkutatásához, és vegyél részt nyereményjátékunkon!

Kedves Futótársunk! A nyereményjátékunk sorsolása már lezárult, azonban a garantált ajándékod továbbra is átveheted a kérdőív kitöltése után!

Kép

5 fontos tanács, amit fogadj meg, mielőtt elindulsz futni az esőben

Futóként szinte elkerülhetetlen, hogy esőben is fuss, még akkor is, ha nagyon nincs ínyedre. Pedig érdemes néha direkt esős időben is elindulni, még akár akkor is, ha amúgy nem terveztél futni aznap, mivel így is szoktatod magad az esős futásokhoz. Hogy miért fontos ez? Azért, mert lehet, hogy életed egyik legfontosabb versenyén végig szakadó esőben kell majd futnod…

Kép

3 ok, amiért érdemes futás után (is) kávézni

Amennyiben te is a kávéimádók táborát erősíted, és el sem tudod képzelni a reggeleidet kávé nélkül, úgy szuper hírünk van! Kávézni igenis ér, ráadásul nem csak futás előtt, hanem testmozgás után is bizonyítottan egészségesnek számít egy bögre forró fekete!